Ειρήνη Λαγούδη: Νέα τροπή από μαρτυρίες φωτιά “Πέταξαν…” Αποκαλύψεις Νικολούλη [video]

Τι είπαν δύο νέες μαρτυρίες για την Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με ρεπορτάζ σε Νικολούλη και Τατιάνα Σταφεανίδου;

Ένα μήνα από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη εντοπίστηκε νεκρή στην Τριχωνίδα και τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Αρχικά, η αστυνομία έκανε λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο η οικογένεια της επιμένει ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ένα από τα στοιχεία που «δείχνουν» εγκληματική πράξη σύμφωνα με την οικογένεια της Ειρήνης είναι το γεγονός ότι το κινητό της δεν έχει βρεθεί πουθενά.

Ένας τηλεθεατής που επικοινώνησε με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη μητέρα και είδε δύο ύποπτα πρόσωπα «να πετούν κάτι στη λίμνη»!

Την ίδια ώρα, το μυστήριο με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη συνεχίζεται. Ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελόπουλος από το sinidisi.gr μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live για μία νέα μαρτυρία – ντοκουμέντο, ενός νεαρού κυνηγού, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος από το Αγρίνιο στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο νεαρός κυνηγός αποκάλυψε πως όταν πήγε στο συγκεκριμένο σημείο, στην παραλία Φωτμού, δεν είδε κανένα αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν βρισκόταν στο σημείο τουλάχιστον ως τις 4 το απόγευμα, την ημέρα των Θεοφανίων, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο μάρτυρας.

Στη συνέχεια, η Τατιάνα Στεφανίδου έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό στοιχεία και σημαντικές λεπτομέρειες μέσα από το αμάξι, τα οποία θα βοηθήσουν την αστυνομία να λυθεί το μυστήριο με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.