Σοκάρει η Έλλη Στάη για παρενόχληση: “Κλείδωσε την πόρτα και μου…”

Ποια η εξομολόγηση της Έλλης Στάη για σeξουαλική παρενόχληση;

Για την σeξουαλική παρενόχληση αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της στον εργασιακό της χώρο, μίλησε η Έλλη Στάη.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ, έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα δύο φορές.

Η εξομολόγηση της γνωστής δημοσιογράφου σοκάρει: «Μου ανέθεσε από τις πρώτες κιόλας μέρες, παρόλο που ήμουν νέα ακόμα, να κάνω σπουδαία πράγματα, μεγάλες συνεντεύξεις. Εγώ τις έφερνα εις πέρας και ήμουν πολύ ευτυχής, έλεγα “βρήκα δρόμο, αναγνωρίζεται η αξία μου”.

Αυτό συνεχίστηκε για δύο – τρεις μήνες, ώσπου άρχισα να δέχομαι κάποιες προσκλήσεις να πιούμε καφέ και τα λοιπά. Μέχρι εκεί ήταν καλά… Μία μέρα με φώναξε στο γραφείο του να μιλήσουμε για την δουλειά, κλείδωσε την πόρτα και μου επιτέθηκε σωματικά κατευθείαν!

Είπα “αν δεν ξεκλειδώσετε τώρα την πόρτα, θα πατήσω τις φωνές, θα ουρλιάξω!”. Άνοιξε την πόρτα και βγήκα έξω», αποκάλυψε τονίζοντας πως μετά από αυτό το περιστατικό αποφάσισε να φύγει από τη δουλειά.

Η Έλλη Στάη δεν έκρυψε μάλιστα πως έχει δεχτεί παρενόχληση και από συνεντευξιαζόμενο: «έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση από παλαιό πολιτικό, πολύ μεγάλο όνομα, ο οποίος μου την έπεσε κανονικά μέσα στο γραφείο! Κι εκεί σηκώθηκα κι έφυγα, η συνέντευξη δεν έγινε.

Στην ψύχρα, στην απόλυτη ψύχρα! Έίχα αναρωτηθεί και είπα ότι για να το κάνει αυτό σημαίνει ότι το κάνει συνέχεια. Θα πρέπει να το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις, δεν το έκανε σε μένα πρώτη φορά. Αν με ρωτήσεις αν τον έβλεπα έκτοτε και του μιλούσα του μεγάλου αυτού πολιτικού, βεβαίως, όταν τον συναντούσα έξω του μιλούσα, δεν τίθεται θέμα.

Μαζεύτηκε, αλλά δεν τον εκτιμούσα πια καθόλου, ούτε σαν πολιτικό. Είχα πια πλήρη εικόνα. Για μένα δεν υπήρχε ως πολιτικός, γιατί δεν μπορεί να είσαι καλός πολιτικός όταν έχεις αυτές τις συμπεριφορές. Αποκλείεται, δεν μπορείς να είσαι».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.