Ειρήνη Λαγούδη: Στο φως τα SMS του γιατρού. «Τα έσβησα γιατί…» – Άγριο έγκλημα

Τι ανακάλυψαν στο κινητό του ύποπτου γιατρού για την Ειρήνη Λαγούδη;

Ο ορθοπεδικός κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια στην Ασφάλεια όλα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους, περιγράφοντας τα γραπτά sms που είχε στείλει στην Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, ισχυρίστηκε όμως ότι τα έσβησε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαταχθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να ανασυρθούν όλα τα μηνύματα, για να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ακόμη και στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι ο θάνατος της μητέρας τριών παιδιών ήταν αποτέλεσμα δολοφονικής ενέργειας, ο γιατρός, ο οποίος διατηρεί ιατρείο στο Μεσολόγγι, έχει εξαιρεθεί από το πλάνο των υπόπτων, αφού επιβεβαιώθηκαν όλα όσα κατέθεσε από την πρώτη στιγμή.

Αγριο έγκλημα

Στο μεταξύ, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος διερευνά την υπόθεση και ισχυρίζεται ότι έχει ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για άγριο έγκλημα, έχει κληθεί να καταθέσει ό,τι γνωρίζει σχετικά με τα sms που έχει λάβει στο κινητό του από άτομο το οποίο κατονομάζει δύο άτομα ως τους δολοφόνους της Ειρήνης Λαγούδη.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι φέρεται ότι αποκόμισαν τεράστιο χρηματικό ποσό από τη χήρα και κατόπιν τη σκότωσαν.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να φτάσουν στο Αγρίνιο ο Γιώργος Ραυτογιάννης και ο Αναστάσιος Δέδες, οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι που έχει προσλάβει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, για να ερευνήσουν το αυτοκίνητο και να ψάξουν σε βάθος την υπόθεση, η οποία έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.