Σε απόγνωση ο Γιώργος Παπασπύρου: Ποια η τελειωτική κίνηση μετά τον θάνατο της συζύγου

Tι ετοιμάζεται να κάνει ο Γιώργος Παπασπύρου;

Μήνυση στον γυναικολόγο για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατέθεσε η οικογένεια της αδικοχαμένης Σοφίας Ζ. από τη Λιβαδειά, η οποία έχασε τη ζωή της την ώρα του τοκετού την Τετάρτη σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας.

Η 34χρονη που ήταν σύζυγος του μέλους της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Βοιωτίας, Γιώργου Παπασπύρου, γέννησε με καισαρική σε μαιευτήριο της Αθήνας.

Ωστόσο, παρουσιάστηκαν, όμως, επιπλοκές που της κόστισαν τη ζωή, ενώ το μωρό είναι υγιέστατο και γεννήθηκε με βάρος τεσσάρων κιλών. Οι επιπλοκές έφεραν ακατάσχετη αιμορραγία, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έχει στα χέρια της στοιχεία, με τα οποία μπορεί να κινηθεί νομικά κατά του γυναικολόγου.

Έτσι το βράδυ της Πέμπτης κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Λιβαδειάς, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με ενεργοποίηση του αυτοφώρου για τη σύλληψη του γιατρού.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφεται αύριο στον ναό Άγιο Παντελεήμονα στην Λιβαδειά

Την τραγική είδηση μετέφερε από το λογαριασμό της στο Facebook και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος εκφράζοντας την οδύνη των μελών της:

«Η θλίψη και ο πόνος μας δεν μπορούν να περιγραφούν σε ένα συλλυπητήριο μήνυμα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε ο Θεός να δώσει κουράγιο, στο μέλος της ΝΟΔΕ και φίλο μας Γιώργο Παπασπύρου, για την τραγική απώλεια της πολυαγαπημένης του συζύγου Σοφίας, κατά τη διάρκεια του τοκετού. Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης.»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.