Ασύλληπτη τραγωδία Κρήτη: Νεκροί μελλόνυμφο ζευγάρι και μητέρα της νύφης. Τροχαίο σοκ [φωτο]

Ποιο το απίστευτο τροχαίο στην Κρήτη που στέρησε τη ζωή σε ένα μελλόνυμφο ζευγάρι και τη μητέρα της νύφης;

Η χαρά για τον αρραβώνα στην Κρήτη έγινε πένθος μέσα σε λίγες στιγμές…

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτη στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα.

Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, και στο έτερο αυτοκίνητο δύο άτομα.

Οι τρεις γυναίκες ηλικίας ως 45 ετών έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα του “Χαμόγελου του Παιδιού”, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive, το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα, γλίστρησε σε νερά, εξετράπη της πορείας του και “καρφώθηκε” στο άλλο όχημα.

Μερικά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά, για να βάλουν τέλος στη ζωή ενός ζευγαριού φοιτητών που είχε αρραβωνιαστεί και της μητέρας της κοπέλας, στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων βγήκαν νεκροί ένας 24χρονος άνδρας από τη Χερσόνησο και η 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, καθώς και η μητέρα της κοπέλας, που είχε έρθει μαζί και με άλλους συγγενείς από την Τήλο, για να γνωρίσουν την οικογένεια του γαμπρού.

Μάλιστα οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, ενώ και η 14χρονη αδελφή της έχει τραυματιστεί.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου άνδρα, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο γιο της.

Ασύλληπτες σκηνές τραγωδίας σημειώθηκαν στο σημείο του τροχαίου, με τη μητέρα του νεαρού να θρηνεί για το χαμό του γιου της.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.