Σάλος: Κατηγορούμενοι για κλοπή Λαγούτης-Παπουτσάκη. Ο κακός χαμός στη δίκη

Γιατί κατηγορούνται Πέτρος Λαγούτης και Κατερίνα Παπουτσάκη;

Διάλογοι απείρου κάλλους ακούστηκαν χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, με πρωταγωνιστές από τη μια την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πέτρο Λαγούτη, που κατηγορούνταν για κλοπή και ηθική αυτουργία σε κλοπή μιας φωτογραφικής μηχανής, και από την άλλη τον παπαράτσι των διασήμων Μανώλη Μαυρομουστακάκη.

Ο φωτορεπόρτερ είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος των ηθοποιών για ένα «θερμό» επεισόδιο που ξέσπασε στις 20 Νοεμβρίου του 2011 έξω από μπαρ στο Γκάζι, όταν το -τότε- ερωτευμένο ζευγάρι τον αντιλήφθηκε να τους απαθανατίζει.

«Με κάλεσαν από το περιοδικό «Ok» να πάω σε ένα πολύ γνωστό μπαρ, όπου θα βρίσκονταν ΠαπουτσάκηΛαγούτης. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, που έβγαιναν έξω, τράβηξα φωτογραφίες.

Τότε ήρθε αμέσως ο Λαγούτης απειλητικά προς το μέρος μου και η Παπουτσάκη τον παρότρυνε» υποστήριξε στο δικαστήριο ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης και συνέχισε: «Με έβριζε και με απειλούσε ζητώντας να του δώσω το φιλμ. Εγώ αρνήθηκα κι έκανα να φύγω, αλλά μου άρπαξε από το χέρι τη φωτογραφική μηχανή και άρχισε να τη χτυπάει με μανία σε ένα κιγκλίδωμα μέχρι να τη διαλύσει»!

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «ο ηθοποιός πήρε μαζί του ό,τι απέμεινε από τη μηχανή» και ισχυρίστηκε ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη τον υποκινούσε:

«Εριχνε μπινελίκια και τον παρότυνε να μου πάρει το φιλμ!» είπε.

«Ολοι γνωρίζουν το ποιόν του συγκεκριμένου κυρίου» αντέκρουσε ο συνήγορος των δύο ηθοποιών (που δεν προσήλθαν στο δικαστήριο), με την ένταση μεταξύ των δύο πλευρών να χτυπάει «κόκκινο».

Δικηγόρος: «Τους ρωτήσατε αν θέλουν, πριν τους φωτογραφίσετε;»
M. Mαυρομουστακάκης: «Δεν το κάνουμε έτσι, κύριε!»
Δ.: «Δηλαδή πώς το κάνετε; Τραβάτε χωρίς τη συναίνεσή τους; Ο κ. Λαγούτης ήταν τότε στα φώτα της δημοσιότητας;
M. M.: «Εγώ δεν τον ήξερα. Και η Παπουτσάκη ήταν πιο πολύ γνωστή για τις σχέσεις της, παρά από τις παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε!»
Δ.: «Ο κ. Λαγούτης ήταν παντρεμένος με τη Μυρτώ Αλικάκη, με την οποία έχουν και δύο παιδιά; Σας είπε εκείνη την ώρα “σε παρακαλώ, σεβάσου τα παιδιά μου που θα δουν τις φωτογραφίες στο περίπτερο”;»
Μ. Μ.: «Είχαν χωρίσει προ πολλού με την κυρία Αλικάκη. Ο Λαγούτης με έβρισε κατευθείαν με χριστοπαναγίες και μου επιτέθηκε!»
Δ.: «Αυτά δεν τα λέτε στη μήνυση! Τώρα τα λέτε!»

Ο συνήγορος των ηθοποιών υποστήριξε ότι ο φωτορεπόρτερ είχε παρενοχλήσει και στο παρελθόν την Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι κόντεψε να τρακάρει για να τον αποφύγει, αλλά και σε δημοσιεύματα στο site που διατηρεί ο παπαράτσι, μεταξύ των οποίων ένα για το… στρινγκάκι της Φαίης Σκορδά!

Αντίδραση

Οι αναφορές προκάλεσαν την αντίδραση του Μανώλη Μαυρομουστακάκη, αλλά η εισαγγελέας της έδρας παρενέβη ξεκαθαρίζοντας προς τις δύο πλευρές ότι «εκείνη προσωπικά δεν ψαρώνει με όλα αυτά»!

«Θα περίμενα μετά από έξι χρόνια να μου ζητήσουν ένα συγγνώμη, όχι αυτή τη συμπεριφορά! Ακόμη κι έξω από το δικαστήριο μου κάνανε μπούλινγκ λέγοντάς μου πόσο πήγε το μαλλί» δήλωσε ο μηνυτής, που έκανε πρόσφατα… μεταμόσχευση μαλλιών!

Φίλη των ηθοποιών, η οποία ήταν μπροστά στο περιστατικό, κατέθεσε ότι ο παπαράτσι έβρισε το ζευγάρι και επιτέθηκε στον Πέτρο Λαγούτη.

«Τους είπε “από μένα ζείτε και όχι από το θέατρο, ψωμολυσσασμένοι” και έσπρωξε τον Πέτρο, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω η μηχανή και φώναζε “τράβα, τράβα” γιατί είχε κι άλλο συνεργό!» ανέφερε η μάρτυρας, τονίζοντας:

«Η Παπουτσάκη έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από αυτόν… Την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε. Η Κατερίνα τον φοβάται πάρα πολύ. Στο site του γράφει συνέχεια αρνητικά για κείνη και, ενώ της λέγαμε να κάνει μηνύσεις, έλεγε “δεν θέλω να μπλέξω”».

Το δικαστήριο έκρινε αθώους τους ηθοποιούς για την κλοπή της φωτογραφικής μηχανής υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία σημείωσε ότι «δεν έχει πεισθεί ότι υπήρχε πρόθεση ιδιοποίησης ή απλή φθορά».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.