Χαμός με γνωστό σούπερ μάρκετ: Πώς αδειάζει τον Καρυπίδη για εξαγορά. Στον αέρα οι εργαζόμενοι

Στον αέρα συμφωνία συγχώνευσης γνωστών σούπερ μάρκετ.

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για δικαστικές αποφάσεις περί… » διαδοχής » της εταιρείας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΕΕ από την Market In, προέβη η τελευταία.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Market In αναφέρει:

Η εταιρεία ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ διαψεύδει κατηγορηματικά ως ψευδές, παραπλανητικό και ανυπόστατο οποιοδήποτε δημοσίευμα αναφέρεται σε δήθεν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις περί… » διαδοχής » της εταιρείας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΕΕ από την εταιρεία μας.

Επίσης, διαψεύδουμε κατηγορηματικά την ύπαρξη οποιασδήποτε σχετικής συμφωνίας της εταιρείας μας με την εταιρεία ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΕΕ.

Με αφορμή τα παραπάνω ψευδή και παραπλανητικά δημοσιεύματα, η εταιρεία μας έχει στοχοποιηθεί και δέχεται άδικα καθημερινά ανελέητο πόλεμο επιθέσεων, δολιοφθορών, απειλών, εκβιασμών και συκοφαντικής λασπολογίας.

Καταγγέλλουμε λοιπόν με αγανάκτηση τη μεθοδευμένη προσπάθεια δημιουργίας απατηλών εντυπώσεων και δήθεν τετελεσμένων καταστάσεων και απροκάλυπτου επηρεασμού της Δικαιοσύνης, από όπου και αν προέρχονται, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την επιβίωση της εταιρείας μας και των 3.000 εργαζομένων της.

Η εταιρεία μας τιμά και σέβεται την Ελληνική Δικαιοσύνη , η οποία είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει και να αποφανθεί τελεσίδικα περί όλων των θεμάτων που εκκρεμούν ενώπιον της.