Γύπας ο Μπουτάρης: Ποια η κούκλα και νεότατη σύντροφός του, Μαρία Ιωαννίδου [φωτο]

Ποια η κούκλα και νεότατη σύντροφός του Μπουτάρη, Μαρία Ιωαννίδου;

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή άνοιξε ο Γιάννης Μπουτάρης Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του με την επί 13 χρόνια Αυστριακή σύντροφό του, Γκαμπριέλα Σάινερ, έχει νέα σύντροφο στο πλάι του.

Η κατά πολλά χρόνια νεότερη του Μαρία Ιωαννίδου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος και πρόκειται για ένα πολύ γλυκό άνθρωπο που διακριτικά βρίσκεται στο πλάι του 76χρονου Δημάρχου.

Και οι δύο είναι πολυάσχολοι και όταν βρίσκονται προτιμούν χαλαρές εξόδους για φαγητό και κρασάκι. «Περνάνε πολύ όμορφα μαζί.

Είναι χαλαροί, απολαμβάνουν τη συντροφικότητα και ξέρουν καλά τι θέλουν ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει εκτίμηση και αγάπη μεταξύ τους», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γνωριμία του ζευγαριού κρατά χρόνια. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι στενός φίλος της αδερφής της συντρόφου του, Κατερίνας Ιωαννίδου, με τα κοσμήματα της οποίας μάλιστα ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας έχει φωτογραφηθεί ως μοντέλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.