Σοκ στην Αρκίτσα: Νεκρός 55χρονος έξω από το αυτοκίνητό του. «Έχει πυροβοληθεί στο…»

Πώς βρέθηκε νεκρός ένας 55χρονος Γερμανός στην Αρκίτσα Φθιώτιδας;

Συναγερμός έχει σημάνει στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, μετά την ανεύρεση πτώματος άνδρα στον οικισμό Τριανταφυλλιά Αρκίτσας.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών που βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι, έξω από το αυτοκίνητό του, ένα ασημί τζιπ μάρκας Opel με ξένες πινακίδες, στην παραπάνω περιοχή.

Το πτώμα του άγνωστου άνδρα, που πιθανότατα ήταν κυνηγός, εντόπισε περίπου στις 4 το απόγευμα ένας περιπατητής που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στην παραπάνω περιοχή και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στις 4:00′ το απόγευμα της Τετάρτης στον οικισμό Τριανταφυλλιά της Αρκίτσας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για 55χρονο Γερμανό υπήκοο που διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας και βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του που διαμένει στην Σκάλα Αταλάντης.

Μάλιστα η τελευταία δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τον αναζητούσε από την Τρίτη (9/1) κι ότι ετοιμαζόταν να καταγγείλει την εξαφάνισή του στις αρχές.

Ο άνδρας βρέθηκε 300 περίπου μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε ελαιώνα, πυροβολημένος στο κεφάλι και στο στήθος πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο, έξω από το αυτοκίνητό του, που ήταν κλειδωμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα του παρουσίαζε σημάδια ακαμψίας, στοιχείο που δείχνει ότι ίσως είχε πυροβοληθεί από την προηγούμενη ημέρα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, της Ασφάλειας Λαμίας και του ΑΤ Αταλάντης, καθώς και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Αστέριο Μαντζιώκα, που διεξάγουν την έρευνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.