Μυστικός δείπνος Παυλόπουλου, Καραμανλή, Μολυβιάτη, Αλογοσκούφη: Σαλιγκάρια Βουργουνδίας, ταρτάρ και…

Τι περιελάμβανε ο «μυστικός δείπνος» με Παυλόπουλο, Καραμανλή, Μολυβιάτη και Αλογοσκούφη;

Σε πολύ γνωστό, ιστορικό εστιατόριο της Κηφισιάς, σπεσιαλιτέ του οποίου είναι τα… βατραχοπόδαρα, τα σαλιγκάρια Βουργουνδίας αλλά και το στέικ ταρτάρ, απόλαυσε το δείπνο της την Τρίτη η συντροφιά του Κώστα Καραμανλή που συγκέντρωσε τα βλέµµατα των υπόλοιπων εκλεκτών θαµώνων.

Ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραµανλής, ο πρώην υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης, ο πρέσβης Πέτρος Μολυβιάτης και ο Αχιλλέας Καραµανλής σχηµάτισαν µια παρέα από αυτές που δεν µπορεί παρά να µαγνητίσουν τα βλέµµατα όσων βρίσκονταν κοντά τους.

Το τραπέζι οργάνωσε -και πλήρωσε- ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος βρέθηκε για λίγες ηµέρες στην Αθήνα για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ο πρώην υπουργός ζει από το 2016 στις ΗΠΑ και συγκεκριµένα στη Βοστώνη, διδάσκοντας στην έδρα «Κωνσταντίνος Καραµανλής», στη Σχολή ∆ιεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστηµίου Tufts.

Αν και βράδυ Τρίτης, το εστιατόριο «Blue Pine» είχε αρκετό κόσµο στα υπόλοιπα τραπέζια του και µάλιστα αρκετά αναγνωρίσιµο.

Κοντά στους πέντε συνδαιτυµόνες δειπνούσε µε τη συντροφιά της η πρόεδρος του Κινήµατος Αλλαγής Φώφη Γεννηµατά, ενώ σε διαφορετικό τραπέζι βρισκόταν και ο πρώην πρέσβης των Ηνωµένων Πολιτειών στην Αθήνα Τόµας Μίλερ.

Το «µενού» της συντροφιάς δεν θα µπορούσε να ήταν άλλο από την τρέχουσα εσωτερική και εξωτερική πολιτική.

Εξάλλου, οι περισσότεροι της «γαλάζιας» συντροφιάς ήταν µέλη της κυβέρνησης Καραµανλή, που διαχειρίστηκε το ζήτηµα της ονοµασίας των Σκοπίων το 2008, το οποίο κατέληξε στο βέτο εισόδου της ΠΓ∆Μ στο ΝΑΤΟ.

∆εν έλειψαν οι αναφορές στα υπόλοιπα ζητήµατα της εσωτερικής πολιτικής, αλλά και τα σχόλια για πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτήν.

Όσο για τα εδέσµατα στο τραπέζι, προέρχονταν από έναν κατάλογο που περιλάµβανε φουά γκρα µε σύκα, σουφλέ ζαµπόν τυρί, αντρεκότ Café de Paris, πάπια µε πορτοκάλι και συκώτι µε µήλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.