Σατανιστές, Κεφαλονιά: Αποκαλύψεις φωτιά από μάρτυρα. “Έστειλα στον αδερφό της ότι…”

Tι αναφέρει άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους σατανιστές στην Κεφαλονιά;

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του νεαρού ζευγαριού στην Κεφαλονιά, το οποίο όπως δείχνουν τα στοιχεία, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια σατανιστικού τελετουργικού.

Τα ευρήματα στο σπίτι που νοίκιαζαν ενισχύουν το σενάριο αυτό.

Πρόκειται για κεριά και ένα μενταγιόν με πεντάλφα που φορούσε η 23χρονη, όταν βρέθηκε νεκρή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της Λίλια βρέθηκαν παλαιότερα σημάδια από αμιχές.

Πιθανότατα η 23χρονη φοιτήτρια και ο σύντροφός της είχαν μπει και στο παρελθόν σε διαδικασία αυτοτραυματισμού στο πλαίσιο κάποιου τελετουργικού.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διερευνήσουν το παρελθόν του 30χρονου άνδρα και έχουν μάλιστα ζητήσει στοιχεία από τις γερμανικές αρχές για το αν συμμετείχε σε σατανιστικές τελετές. Ο 30χρονος Τορστεν Φόχμαν τον Ιούνιο νοίκιασε στη Γερμανία το αυτοκίνητο με το οποίο ήρθαν μαζί με την Λίλια στην Ελλάδα.

Η εταιρεία στην οποία ανήκε είχε δηλώσει κλοπή καθώς ο Γερμανός δεν το είχε επιστρέψει. Οι πινακίδες που έφερε το αυτοκίνητο ήταν πλαστές και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την κλοπή από τον αριθμό πλαισίου.

Τι λέει ο άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους σατανιστές

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους σατανιστές της Κεφαλονιάς βρέθηκε ο καθηγητής Οικονομικών Γιώργος Προκοπάκης, τον περασμένο Ιούνιο στην Αθήνα, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της 23χρονης.

Είχε συναντήσει την κοπέλα από την Βουλγαρία και τον Γερμανό φίλο της σε διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει μέσω AirBnb από τον ίδιο, απέναντι από την Ακρόπολη.

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν το ζευγάρι έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας πίσω του ζημιές, ο καθηγητής αναζήτησε την κοπέλα στο διαδίκτυο και έτσι είδε τις αγωνιώδεις αναρτήσεις της οικογένειας της. Διάβασε ότι είχε εξαφανιστεί και ότι την αναζητούσαν και έτσι στις 7 Ιουλίου έστειλε ειδοποίηση στον αδελφό της ότι την είδε και ότι ήταν καλά.

«Για συμπτωματικούς λόγους, έψαξα να δω ποια είναι για λόγους που έχουν να κάνουν με αστικές ζημίες και είδα ότι ανησυχεί η οικογένειά της και ενημέρωσα τον αδελφό της ότι είναι καλά στην υγεία της, τίποτε άλλο».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.