Ραγδαίες εξελίξεις με Σατανιστές, Κεφαλονιά: Τι αποκάλυψε η πρώην 30χρονου. Βρώμικο παρελθόν

Ποιες οι εξελίξεις με τους Σατανιστές στην Κεφαλονιά;

Σημαντικά στοιχεία που έχουν αντληθεί από την Γερμανίδα πρώην φίλη του 30χρονου σατανιστή πρωταγωνιστή της τραγωδίας στην Κεφαλονιά έστειλαν τις τελευταίες ώρες οι γερμανικές αρχές στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος.

Τα στοιχεία αυτά φέρεται να φωτίζουν ένα τμήμα του μυστηρίου του θανάτου των δύο αλλοδαπών, σε εξοχική κατοικία στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς πριν από έξι ημέρες, ο οποίος αποδίδεται σε αυτοχειρία των δύο ανθρώπων.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν διερευνούν μόνο την εκδοχή της σατανιστικής τελετής, ενώ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον ρόλο που μπορεί να διαδραμάτισε με τις προσωπικές επιλογές και τις τυχόν ιδιορρυθμίες του ο 30χρονος Γερμανός σατανιστής.

Σύμφωνα με τα έγγραφα και τις πληροφορίες που στάλθηκαν από την Γερμανία, ο 30χρονος σατανιστής διατηρούσε δεσμό μέχρι το περασμένο καλοκαίρι(σ.σ: χρόνος που συμπίπτει με την γνωριμία του με την 23χρονη Βουλγάρα που είχε εξαφανισθεί από το σπίτι της) με την προαναφερόμενη ομοεθνή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πηγές έκανε χρήση ή και μικροδιακίνηση ναρκωτικών χαπιών ή παραισθησιογόνων. Επιπλέον φέρεται να προχωρούσε σε μικροαπάτες –με νοικιασμένα αυτοκίνητα, με αγορές αντικειμένων χωρίς πληρωμές κλπ- προκειμένου να έχει έσοδα και να εξυπηρετείται στην καθημερινότητα του, χωρίς να εργάζεται.

Οπως φέρεται να είχε αναφέρει η πρώην σύντροφος του Γερμανού τις ώρες του χωρισμού τους, της ζήτησε «να μην προχωρήσει στην ζωή της στα ίδια λάθη που έκανε μ εκείνον» και σχετικές παραπλήσιες αναφορές.

Κάτι που θεωρείται δείγμα ότι ο Γερμανός πιθανόν παρέσυρε τις συντρόφους του σε χρήση ναρκωτικών ή άλλες αναζητήσεις που επιβάρυναν την ψυχολογική κατάστασή τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γερμανικές αρχές αποσαφήνισαν ότι δεν είχαν καμιά ενημέρωση για τυχόν σχέση του 30χρονου με σατανιστικές τελετές, ενώ δεν γνώριζαν οτιδήποτε για 23χρονη Βουλγάρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.