Αποκάλυψη φωτιά για σατανιστές, Κεφαλονιά: Όσο η 23χρονη ξεψυχούσε, αυτός έστελνε στην πρώην και…

Ποια τα νέα σοκαριστικά στοιχεία για τους σατανιστές της Κεφαλονιάς;

Οσο έρχονται στο φως νέα στοιχεία από τη σκοτεινή υπόθεση τόσο ξεδιπλώνεται το νήμα για τη σχέση του ζευγαριού με ομάδες σατανιστών και αρρωστημένα παιχνίδια βίας με αυτοτραυματισμούς, ως θυσία στον Εωσφόρο.

Συγκλονιστικό είναι το τελευταίο «αντίο» του 30χρονου Γερμανού στην ήδη νεκρή σύντροφό του, με ανατριχιαστικό μήνυμά του στο facebook λίγο προτού καρφώσει το μαχαίρι στο στήθος του μέσα στην μπανιέρα της εξοχικής κατοικίας.

«Σε αγαπώ, Λιζ, για πάντα, θα ξαναβρεθούμε στην άλλη ζωή, σε παρακαλώ, περίμενέ με» έγραψε στις 06.57 της 31ης Δεκεμβρίου κάτω από παλιότερη ανάρτηση της 23χρονης φίλης του.

Ελάχιστα λεπτά νωρίτερα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, είχε προσπαθήσει μάταια να σώσει τη σύντροφό του σταματώντας την αιμορραγία με πετσέτες. Τότε ανάρτησε στο προφίλ της τους στίχους ενός τραγουδιού των Aesthetic Perfection, με τίτλο «Dying in the worst way» («Πεθαίνοντας με τον χειρότερο τρόπο»).

«Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Φοβάμαι υπερβολικά πολύ για να μείνω μόνος. Και υποφέρω από όλα αυτά. Ζω εδώ αλλά πεθαίνω με τον χειρότερο τρόπο…» έλεγαν οι στίχοι, σαν προαναγγελία του τέλους που επέλεξε ο 30χρονος για τον εαυτό του.

«Μίλησε» στην πρώην του

Μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται σταδιακά στο φως, την ώρα που η 23χρονη άφηνε την τελευταία της πνοή ο νεαρός Γερμανός φέρεται ότι έστειλε ακόμη ένα ηχητικό μήνυμα, αυτή τη φορά στο κινητό της πρώην φίλης του, αναγγέλλοντας ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του και ευχαριστώντας την για τις στιγμές που είχαν ζήσει μαζί.

Μάλιστα τη συμβούλευε να ζήσει τη ζωή της και της ζητούσε μετανιωμένος να αποφύγει τα λάθη που έκαναν μαζί στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα ενημέρωσε αμέσως τις γερμανικές αστυνομικές Αρχές, οι οποίες εξετάζουν το επίμαχο μήνυμα, και παραδέχτηκε ότι ο 30χρονος είχε βεβαρημένο ψυχολογικό παρελθόν.

Περισσότερο φως στις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η διπλή αυτοκτονία του ερωτευμένου ζευγαριού στην πολυτελή βίλα στα Βλαχάτα αναμένεται να ρίξουν τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Πάντως, όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε από τον αυτοτραυματισμό της 23χρονης Λίλια Μποτιούσεβα.

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν» εκτίμησε η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τις σορούς και πρόσθεσε, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο το ζευγάρι να είχε εμπλακεί σε κάποιου είδους σατανιστικό τελετουργικό:

«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα. Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα έπαιρναν πετσέτες».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.