Σοκ: Σατανιστές έκλεψαν νεκρό βρέφος. Μαύρη μαγεία, τελετές φρίκης

Ποια η κλοπή σοκ νεκρού βρέφους από σατανιστές;

Τη σορό ενός βρέφους, που εκλάπη από το φέρετρό του ανήμερα των Χριστουγέννων ψάχνει να βρει η Αστυνομία της Αργεντινής, φοβούμενη ότι το νεκρό βρέφος θα χρησιμοποιηθεί σε τελετή μαύρης μαγείας από σατανιστές.

Η κλοπή του νεκρού βρέφους έγινε ενώ οι γονείς του περίμεναν να προκύψει χώρος για την ταφή του στο κοιμητήριο της περιοχής τους, μίας μικρής πόλης στην επικράτεια της Αργεντινής.

Το βρέφος πέθανε από πνευμονία, στις 10 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες μετά τα πρώτα του γενέθλια.

Ανήμερα των Χριστουγέννων οι γονείς του αγοριού πήγαν να δουν το νεκρό παιδί τους σε κλειδωμένο χώρο στο νεκροταφείο, για να ανακαλύψουν ότι δεν βρισκόταν πια μέσα στο φέρετρο που το είχαν βάλει.

Έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες και οι γονείς δεν έχουν κανένα σημάδι για το τι συνέβη στο άτυχο παιδί τους, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, ενώ φοβούνται ότι το έχουν κλέψει κάτοικοι της περιοχής.

Ο επικεφαλής των ερευνών για την ανεύρεση της σορού του νεκρού αγοριού δήλωσε στα τοπικά Μέσα ότι στην περιοχή δραστηριοποιείται ομάδα σατανιστών, που εξασκεί συγκεκριμένες τελετές μαύρης μαγείας.

Οι φόβοι του ενισχύονται από το γεγονός ότι το περασμένο Πάσχα η σορός ενός παιδιού 2 ετών είχε κλαπεί και πάλι από το ίδιο κοιμητήριο, για να βρεθεί λίγες μέρες αργότερα σε γειτονικό σημείο, ακρωτηριασμένο.

Είχαν πάει στο νεκροτομείο την παραμονή των Χριστουγέννων και βρήκαν άδειο το φέρετρο του μικρού Ciro.To 14ων μηνών αγοράκι πέθανε από πνευμονία στις 10 Δεκεμβρίου αλλά η σορός του κρατήθηκε σε ειδικό χώρο σε νεκροτομείο της Αργεντινής.

Το περιστατικό συνέβη την παραμονή των Χριστουγέννων στο νεκροτομείο ενός νοσοκομείου στην Αργεντινή. Ο Alberto Aranda και η γυναίκα του Mara υποστηρίζουν πως μέλη σατανικής λατρείας έκλεψαν τη σορό του μωρού τους από το νεκροτομείο.

Ψάχνουν απαντήσεις σε σατανιστές

Οι δύο γονείς είχαν κρατήσει τη σορό του γιου τους σε μικρή κλειδωμένη αίθουσα μέσα στο φέρετρο. Αυτό μέχρι να υπάρξουν διαθέσιμοι νέοι χώροι στο νεκροταφείο.

Όταν πήγαν στο νεκροτομείο βρήκαν το φέρετρο του παιδιού τους άδειο. Ο δικηγόρος τους ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία που δείχνουν ως δράστες σατανιστές.

H Dr Ana Maria Caro που είναι υπεύθυνη για τις έρευνες ανέφερε ότι οι αρχές διερευνούν τις τοπικές φάρμες και τη γύρω ύπαιθρο. «Υπάρχει μια γνωστή σατανιστική ομάδα στην περιοχή του Otamendi που πραγματοποιεί τελετουργικά. Ελπίζουμε ότι οι έρευνές μας θα φέρουν σύντομα αποτελέσματα».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.