Φρίκη στα Χανιά: Αυτό είναι το “αγροτικό” που διαμέλισε τον λαχειοπώλη, σε ποιον ανήκει

Φρίκη στα Χανιά από την ασύλληπτη τραγωδία με άτυχο λαχειοπώλη.

Μέσα σε λίγες ώρες ταυτοποιήθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 66χρονο λαχειοπώλη στην περιοχή της Παρηγοριάς στα Χανιά και τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Πρόκειται για έναν 44χρονο, ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν έχει εντοπιστεί.

Όλα δείχνουν ότι ο δράστης περιμένει να παρέλθει το αυτόφωρο και να παρουσιαστεί στις αρχές.

Κλειδί για τον εντοπισμό του οχήματος ήταν τα στοιχεία πολλά στοιχεία από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων αλλά και από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο οδόστρωμα, τα οποία «οδηγούσαν» σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Flashnews.gr φαίνεται καρέ-καρέ την κίνηση του ασημί αγροτικού αυτοκινήτου λίγα λεπτά πριν το μοιραίο θανατηφόρο τροχαίο.

Στα φανάρια του Κλαδισού στο ρεύμα προς Χανιά έχουν σταματήσει δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., όταν από την κατεύθυνση της οδού Γογονή, περνά το ασημί αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την Παρηγοριά.

Την στιγμή που διασχίζει τον κόμβο του Κλαδισού, μάλλον επειδή ο οδηγός είδε τα περιπολικά, κινείται κανονικά, όμως μόλις τα προσπερνά, αναπτύσσει ταχύτητα και προσπερνά δύο αυτοκίνητα, ενώ σε απόσταση λίγων μέτρων χτυπά τον άτυχο 66χρονο λαχειοπώλη.

Το ασημί αγροτικό φορτηγάκι με το οποίο προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα, βρέθηκε έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Σταλού με εμφανή ίχνη από πρόσκρουση και από το αίμα του άτυχου λαχειοπώλη, που σκοτώθηκε 25΄ λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του μίνι μάρκετ από το οποίο είχε βγει το θύμα, αλλά και άλλων καταστημάτων της περιοχής, είχαν καταγράψει το μοιραίο αυτοκίνητο, το οποίο φάνηκε να κόβει ταχύτητα μόλις ο 44χρονος οδηγός είδε δυο περιπολικά!

Στη συνέχεια, όμως, πάτησε γκάζι, προσπέρασε δύο αυτοκίνητα και, την στιγμή που ο 65χρονος κατέβαινε στο οδόστρωμα, έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διαμελίζοντάς τον στην κυριολεξία!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.