Θρήνος στην κηδεία 23χρονου Χρήστου Στεφανάκη, Κρήτη: Κατέρρευσε η μάνα. Νεκρή και η…

Με δάκρυα στα μάτια και ένα τεράστιο «γιατί» η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 23χρονο Χρήστο Στεφανάκη, που έχασε τη ζωή του στο χθεσινό πολύνεκρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Οι φίλοι του μιλούν για ένα χαμογελαστό παλικάρι, που ήταν η ψυχή της παρέας και αντιμετώπιζε τα πάντα με αισιοδοξία.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αδικοχαμένου Χρήστου, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του μοιραίου δυστυχήματος, ακόμη όμως αδυνατούν να πιστέψουν πως ο γιος του χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία ενώ στη συνέχεια ο αδικοχαμένος νεαρός θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Υπενθυμίζεται ότι η πολύνεκρη τραγωδία έγινε την Τετάρτη στην Εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Στο αυτοκίνητο με οδηγό τον Χρήστο Στεφανάκη από τη Χερσόνησο, επέβαιναν η αρραβωνιαστικιά του, ως συνοδηγός και στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν οι γονείς της, η 41χρονη μητέρα της, ο 49χρονος πατέρας της και η 16χρονη αδελφή της.

Ξαφνικά, ένα άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε από την πορεία του και εμβόλισε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο ο άτυχος νεαρός, η αρραβωνιαστικιά του και η μητέρα της κοπέλας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.