Αποκάλυψη για Ζόραν Ζάεφ: Αυτή είναι η βίλα του στην Χαλκιδική. Πόσο την αγόρασε ο Σκοπιανός πρόεδρος [φωτο]

Δείτε τη βίλα που έχει ο Σκοπιανός Ζόραν Ζάεφ στη Χαλκιδική.

Μια τριώροφη βίλα του στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής έχει στην ιδιοκτησία του ο πρόεδρος των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

Πρόκειται για μια βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων.

«Κάθε καλοκαίρι, ο Ζάεφ, απολαμβάνει τις ανέσεις και τη θέα ενός τριώροφου σπιτιού στην Ελλάδα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Press24 των Σκοπίων, που επισημαίνει ότι η επίμαχη αγορά, έγινε στο τέλος του 2012.

«Πρόκειται για μια βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων» αναφέρεται.

Πηγές αναφέρουν ότι η βίλα πωλήθηκε μέσω τριών συμβάσεων, οι οποίες ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 110.000 ευρώ.

Οι αναζητήσεις μέσω των ελληνικών πρακτορείων ακινήτων δείχνουν ότι η πραγματική αξία του ακινήτου αυτού είναι πολύ υψηλότερη από το ποσό που φέρεται να κατέβαλε ο Ζάεφ.

Ειδικότερα, σπίτι στην ίδια περιοχή στην πρώτη γραμμή προς τη θάλασσα, όπως το τριώροφο σπίτι του Zάεφ δεν μπορεί να βρεθεί σε τιμή χαμηλότερη από 300.000 ευρώ.


Στην τριώροφη βίλα του στα Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα δέχεται συχνά τους «φίλους» του ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

Πολιτικά πρόσωπα του Κοσσυφοπεδίου, Σκοπιανοί πολιτικοί, επιχειρηματίες, κ.α. είναι μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων του Σκοπιανού πρωθυπουργού. Κανείς όμως δεν ξεφεύγει από τους άγρυπνους κατασκόπους των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών.

Μάλιστα, αυτό που κινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των Μυστικών Υπηρεσιών, όχι μόνο της Ρωσίας, είναι το γεγονός ότι στο φιλόξενο καθιστικό του κ. Ζάεφ έχουν παρευρεθεί πρόσωπα με σημαντική ισχύ και… αρκετή δύναμη πυρός στα Βαλκάνια.



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.