Τροχαίο Κρήτη: Ποιο το μελλόνυμφο ζευγάρι που βρήκε τραγικό θάνατο

Ποιο το μελλόνυμφο ζευγάρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο στην Κρήτη;

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε, στην αυγή του 2018 στους δρόμους της Κρήτης, μετά το πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο που βύθισε στο πένθος και τη βαθύτατη θλίψη δύο οικογένειες, οι οποίες μάλιστα επρόκειτο να συνδεθούν με τον γάμο των παιδιών τους, που “έφυγαν” άδικα και τόσο πρόωρα στην άσφαλτο.

Όλα ξεκίνησαν όπως αναφέρει το cretapost.gr, γύρω στις 15.00 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2018 στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Στο ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο επέβαιναν πέντε άτομα.

Μια οικογένεια από την Τήλο, που είχε έρθει στην Κρήτη για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου οι γονείς να γνωρίσουν την οικογένεια του μέλλοντα γαμπρού τους, του 22χρονου Χρήστου Σ., φοιτητή του ΤΕΙ Κρήτης.

Στο ΙΧ με οδηγό τον νεαρό γαμπρό από τη Χερσόνησο, επέβαιναν η αρραβωνιαστικιά του, η 20χρονη Μαίρη Κ., ως συνοδηγός, και στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν οι γονείς της (η 41χρονη μητέρα της, ο 49χρονος πατέρας της) και η 16χρονη αδελφή της.

Τραγική ειρωνεία ήταν ότι, σε απόσταση λίγων μέτρων από το μοιραίο όχημα προπορευόταν το αυτοκίνητο με την οικογένεια του αδικοχαμένου Χρήστου, καθώς όλοι μαζί είχαν επισκεφθεί τα Χανιά για εκδρομή απ’ όπου και επέστρεφαν. Ξαφνικά, ένα άλλο ΙΧ που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε από την πορεία του και εμβόλισε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Αποτέλεσμα της πολύ δυνατής σύγκρουσης ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο το νεαρό ζευγάρι των μελλονύμφων και η μητέρα της άτυχης κοπέλας ενώ ο πατέρας της μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Τραυματισμένη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η 16χρονη κοπέλα, η κατάσταση υγείας της οποίας δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο μεταξύ, τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν επίσης στο ΠΑΓΝΗ, με σοβαρά τραύματα και οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η απίστευτη αυτή τραγωδία διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, χωρίς πάντως να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο οδηγός του αυτοκινήτου που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, να έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή που είχε προηγηθεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.