Εφιάλτης με 12χρονη, Κρήτη: 48χρονος πατέρας της την βίαζε καθημερινά και την…

Ποια η τραγική ιστορία 12χρονης από την Κρήτη;

Η απίστευτη υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον πατέρα του αναμένεται να αναβιώσει σήμερα, Τετάρτη, στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται για άλλη μια φορά ένας 48χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 12χρονης κορούλας του από το 2004 μέχρι και το 2009.

Ο εν λόγω πατέρας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 17 ετών, με τη σύνθεση του δικαστηρίου να μην του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό, αν και είχε ζητηθεί να ληφθεί υπόψιν ο πρότερος έντιμος βίος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το κορίτσι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατέρα του καθημερινά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ωστόσο ο 48χρονος δεν πήρε το δρόμο της φυλακής, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς η έφεση του είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν αφορούσαν στο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αλλά και του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την κόρη του και το σπίτι τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.