Φως σε αυτοκτονία 26χρονου, Βόλο: Ποιος ο λόγος που κρεμάστηκε από μονόζυγο αφού πρώτα…

Ποιος ο λόγος που 26χρονος από τον Βόλο αυτοκτόνησε;

Η εσωστρέφεια που έδειχνε το τελευταίο διάστημα ένας νεαρός φαίνεται ότι τελικά έκρυβε κάτι πολύ πιο σοβαρό από μια απλή μελαγχολία, η οποία θεωρούσε το περιβάλλον του πως τον βασάνιζε λόγω ερωτικής απογοήτευσης, καθώς τον ώθησε να αυτοκτονήσει μέσα στο διαμέρισμά του στον Βόλο!

Ο άτυχος 26χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από το μονόζυγο που είχε τοποθετήσει στο σαλόνι, με μια θηλιά που είχε φτιάξει με ηλεκτρικό καλώδιο!

Το απόγευμα της Κυριακής, γύρω στις 19.30, ο ξάδελφός του, με τον οποίο έκανε στενή παρέα, τον αναζήτησε στο σπίτι του για να δει αν ήταν καλά, γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Είχε αποπειραθεί ξανά

Χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας σε κεντρική συνοικία του Βόλου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η αγωνία του χτύπησε «κόκκινο» και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα, καθώς ήταν σίγουρος ότι κάτι κακό συνέβη. Εξάλλου, ο 26χρονος είχε αποπειραθεί πριν από λίγο καιρό να αυτοκτονήσει, αλλά του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

Ο συγγενής του κατάφερε να μπει στο σπίτι από ένα ανοιχτό παράθυρο έτοιμος να αντικρίσει το χειρότερο και, δυστυχώς, οι φόβοι του βγήκαν αληθινοί, καθώς βρήκε το άψυχο σώμα του εξαδέλφου του να αιωρείται και από κάτω του μια αναποδογυρισμένη καρέκλα.

Σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σπίτι, παρέλαβε τον 26χρονο και τον μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Η οικογένεια του παλικαριού βυθίστηκε στον θρήνο μόλις έμαθε το τραγικό μαντάτο για τον θάνατο του νεαρού, που ήταν το τρίτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ήταν άνεργος και έβρισκε περιστασιακές δουλειές.

Οπως αποκάλυψε η προανάκριση, αντιμετώπιζε προσωπικά και ψυχολογικά προβλήματα και ήταν στενοχωρημένος για μια ερωτική σχέση του. Ολοι φοβούνταν ότι ίσως προσπαθούσε ξανά να κάνει κακό στον εαυτό του, αλλά ήλπιζαν ότι δεν θα το επιχειρούσε δεύτερη φορά…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.