Ραγδαίες εξελίξεις ΝΔ: Μητσοτάκης διέγραψε Αντώναρο, Άδωνις “παραίτηση…” και στο βάθος Καραμανλής

Μαλλιά κουβάρια στη ΝΔ – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο.

Εκτος ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος, καθώς κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Οπως ανακοίνωσε η ΝΔ «με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός κόμματος».

Στο βάθος φυσικά η διαμαχη Καραμανλή – Σαμαρά, καθως ο Ευάγγελος Αντώναρος είναι στενός συνεργάτης του πρώτου, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζεται από τον δεύτερο.

Λίγο νωρίτερα, ο Ευάγγελος Αντώναρος με μια σκληρή ανάρτηση είχε επιτεθεί ευθέως στον Άδωνι Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως «δοτό αντιπρόεδρο».

Μετά τη χθεσινή ανάρτησή του, όπου χαρακτήριζε τσίρκολο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Αντώναρος επανήλθε με μήνυμα άμεσης καθαίρεσης, σημειώνοντας ότι «η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες». Μάλιστα, δεν παραλείπει να επισημάνει ότι «ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του καθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.»

Το πρωί, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε θέσει την παραίτηση του στη διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, καθώς ο Καραμανλής εμφανίζεται ήδη δυσαρεστημένος από τη διαγραφή Αντώναρου.

Διαβάστε πώς τελειώνει τον Άδωνι ο έξαλλος Καραμανλής με τη φράση “Κυριάκο, διώξε τον”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.