Απίστευτο με δολοφόνο Δώρας Ζέμπερη: Πού κρύφτηκε αμέσως μετά τη δολοφονία. Τραγελαφικό

Πού κρύφτηκε αμέσως μετά τη δολοφονία ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη;

Θαμώνας νεκροταφείων φέρεται να είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο, με 14 μαχαιριές, τον περασμένο Οκτώβριο στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την Espresso, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδης ήταν εξοικειωμένος με τους χώρους των κοιμητηρίων, καθώς εργαζόταν περιστασιακά στο Β’ Νεκροταφείο της Κορίνθου.

Μάλιστα οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να βρήκε καταφύγιο μετά το στυγερό έγκλημα σε μία μικρή αποθήκη στο συγκεκριμένο κοιμητήριο, περιμένοντας να καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση.

Όπως αποκάλυψαν εργαζόμενοι του νεκροταφείου αλλά και επισκέπτες του χώρου που φρόντιζαν τα μνήματα των δικών τους ανθρώπων, όταν δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Σοροπίδη έπεσαν από τα σύννεφα.

Και αυτό γιατί ο 58χρονος ήταν ο άνθρωπος που έβλεπαν συχνά να καθαρίζει και να βάφει το χώρο του νεκροταφείου, όπου φέρεται ότι εργαζόταν περιστασιακά.

Αυτό ήταν το κρησφύγετο του δολοφόνου

«Δύο τρεις φορές τον έχω δει, όχι παραπάνω, προτού μπει φυλακή. Δούλευε εδώ, στο νεκροταφείο, καθάριζε, έβαφε τοίχους», ανέφερε μάρτυρας, εξηγώντας ότι τον είχε δει πριν από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.

Οι αποκαλύψεις αυτές φαίνεται ότι «δένουν» με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, που εμφανίζουν ως κρησφύγετο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου το μικρό αποθηκάκι στο χώρο του κοιμητηρίου.

Εκεί φέρεται ότι κρυφτήκε τα πρώτα 24ωρα μετά τη δολοφονία της Δώρας ο 58χρονος, ευελπιστώντας ότι δεν θα τον εντοπίσει κανείς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.