Ανατροπή στην ανατροπή για Ειρήνη Λαγούδη: Την ώρα που καιγόταν ζωντανή κάποιος πήγε στο αμάξι και…

Ποιες οι εξελίξεις με την Ειρήνη Λαγούδη;

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, μητέρας στο Αγρίνιο.

Σήμερα ένα νέο στοιχείο ήρθς στο φως στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προβάλλοντας μια φωτογραφία ντοκουμέντο, η οποία φέρνει νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Το νέο στοιχείο έχει να κάνει με σημάδια αιθανβόλης που βρέθηκαν στην πόρτα του οδηγού και στον ουρανό του αυτοκινή του της Ειρήνης. Αυτό σύμφωνα με τα δεδομένα θα έδινε άλλη τροπή στο θάντο της 44χρονης.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής, Γιώτα Κηπουρού, συνομίλησε με έναν από τους τεχνικούς πραγματογνώμονες που έχει διορίσει η οικογένεια της 44χρονης.

Ο οποίος της είπε πως μελετώντας την έκθεση αυτοψίας της αστυνομίας και τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα, καταλήγει στο συμπέρασμα η πόρτα του οδηγού ήταν ανοιχτή όσο ήταν σε εξέλιξη η φωτιά.

Σ’ αυτό το πρώτο συμπέρασμα καταλήγει καθώς στην εξωτερική επιφάνεια της πόρτας υπάρχει αιθάλη, που σημαίνει ότι η πόρτα άνοιξε όσο η φωτιά ήταν σε εξέλιξη, άρα στο σημείο, αν υποθέσουμε ότι η Ειρήνη Λαγούδη ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, υπήρχε και δεύτερο άτομο.

Το ερώτημα τώρα που γεννάται είναι πώς η αστυνομία όταν βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη, βρήκε την πόρτα του οδηγού κλειστή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.