Εξελίξεις σοκ για Ειρήνη Λαγούδη: Πώς εμπλέκεται η γυναίκα του Γιατρού στο αμάξι. Πόσα χρήματα έδωσε

Ποιες οι καταιγιστικές εξελίξεις με την Ειρήνη Λαγούδη και τον Γιατρό;

Στην αντεπίθεση περνά η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη. Θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων γνώριζαν που βρισκόταν την ημέρα που πέθανε και δεν ειδοποίησαν τους δικούς της ανθρώπους. Αν μας ενημέρωναν, δηλώνουν στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, η Ειρήνη θα ήταν σήμερα ζωντανή.

Η τελευταία συνάντηση της Ειρήνης με δυο άντρες στη λίμνη Τριχωνίδα ελάχιστες ώρες πριν πεθάνει. Ένα απειλητικό μήνυμα που άφηνε να εννοηθεί ότι θα έδινε τέλος στη ζωή της.

Και όμως οι άνθρωποι που την είδαν για τελευταία φορά δεν ανησύχησαν ακόμα και όταν είδαν την 44χρονη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Γιατί απέκρυψαν από την αστυνομία ότι εμείς ξέρουμε πού βρίσκεται και απειλούσε ότι υποτίθεται θα θέσει τέλος στην ζωή της; Γιατί δεν προσέτρεψαν στην αστυνομία να την εμποδίσουν, να την προστατεύσουν, να είναι στη ζωή σήμερα η Ειρήνη;», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής.

Ο ξάδερφος της Ειρήνης, Παναγιώτης Ζήκος, ζητά να αποδοθούν ευθύνες: «Μια σχέση που πλακώνεσαι, σου λέει ότι θα αυτοκτονήσει και φεύγεις ήσυχος; Εδώ ένας άνθρωπος χάθηκε, αν σας έλεγα εσάς ότι κάποιος αυτοκτονεί, τι θα κάνατε; Δεν έπρεπε να γυρίσουν να δουν ότι είναι καλά;»

Μυστήριο καλύπτει όμως και το τι ακριβώς συνέβη με την αγορά του χρυσαφί αυτοκινήτου της άτυχης γυναίκας.

«Από ποιον αγόρασε το αυτοκίνητο; Ας τα βρει η αστυνομία. Να τα βρει, αλλά να μας τα πει κιόλας», ζητά ο αδερφός της άτυχης 44χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη ανήκε στη γυναίκα του φίλου της του γιατρού δηλαδή και το αγόρασε πριν από 2 χρόνια. Έδωσε μόνο 500 ευρώ. Ο αδερφός της είναι πυρ και μανία με όσους διαρρέουν ότι η αγορά στοίχισε στην Ειρήνη χρυσάφι.

Απορεί μάλιστα για τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς πολλές από αυτές όπως λέει, δεν ευσταθούν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.