Ανατροπή για Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ποιος την δίνει στεγνά “Ταξιδέψαμε μαζί. Ήξερε για κοκαΐνη και…”

Ποιος δίνει στεγνά την Ειρήνη Μελισσαροπούλου;

Στις 20 Νοεμβρίου 2017 η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τη Μυτιλήνη συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κόνγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Έκτοτε τα δημοσιεύματα των εφημερίδων και το ελληνικό ίντερνετ συνεχίζουν να ασχολούνται με την υπόθεση και να τροφοδοτούνται με πληροφορίες και μαρτυρίες.

Και κάπου εδώ ενεπλάκη το όνομα ενός 28χρονου ο οποίος είχε εμφανιστεί ως ο άνθρωπος μ τα 290 κινητά τηλέφωνα που ταξίδεψε μαζί με την 19χρονη στην Αιθιοπία.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μετέφερε τα ναρκωτικά σε ειδική κρύπτη στο σάκο που μετέφερε ως χειραποσκευή και συνελήφθη στο αεροδρόμιο. Όταν ανακρίθηκε φέρεται να υπέδειξε στις αρχές έναν 28χρονο άνδρα Ρουμανικής καταγωγής ως αυτόν που της είχε δώσει την τσάντα με την κοκαΐνη.

Ο Πέτρος, δυόμιση μήνες μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε αυτή την υπόθεση, εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην εκπομπή Tatiana Live και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή.

«Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση», λέει ο 28χρονος και αποκαλύπτει πώς γνώρισε την Ειρήνη Μελισσαροπούλου . Αναφέρει πως οι δυο τους, γνωρίστηκαν στη Λέσβο καθώς η 19χρονη ήταν φίλη του εργοδότη του κι έκαναν αρκετή παρέα.

Ο Πέτρος, που έφτασε στο νησί από τη Χαλκίδα, άνοιξε δικό του κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Όταν οι μετανάστες άρχισαν να συρρέουν στη Μυτιλήνη, τους προμήθευε με τηλεφωνικούς αριθμούς για να διευρύνει την πελατεία του. Για αυτό, όταν η έρευνα της αστυνομία στράφηκε στο όνομά του βρήκε καταχωρημένους σε αυτό 290 αριθμούς.

Κάποια στιγμή όμως οι δουλειές του σταμάτησαν να πηγαίνουν καλά και ο Πέτρος αποφάσισε να επιστρέψει στη Χαλκίδα. Ανακοινώνοντας τα νέα στους φίλους του μέσω του facebook η 19χρονη Ειρήνη επικοινώνησε μαζί του και βγήκαν να πουν τα νέα τους. Τότε του πρότεινε να συνταξιδέψει μαζί της στην Αιθιοπία.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δήλωσε από την πρώτη στιγμή στις αρχές πως είναι διαθέσιμος να συνεργαστεί καθώς δεν είχε καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Είπε πως ο λόγος που ταξίδεψε στην Αιθιοπία καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις με κάποιον Έλληνα έμπορο. Πρόσθεσε πως στις αρχές έχει δώσει όλα τα στοιχεία του Έλληνα,

Πώς βρέθηκε μαζί τους η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ; Είπε πως ήταν κάποιος φίλος της εκεί και της είχε ζητήσει να την επισκεφθεί. Ο Πέτρος είπε μάλιστα πως ο φίλος της αυτός την παρέλαβε από το αεροδρόμιο.

Τόνισε πως δεν έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο με την Ειρήνη και πως είναι ψέματα οι ισχυρισμοί που αναφέρουν κάτι τέτοιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.