Πού εργάζεται ο Ευάγγελος Αντώναρος: Πόσα λεφτά παίρνει μισθό

Ποιος ο μισθός του Ευάγγελου Αντώναρου;

Από τον Μάιο του 2013, δηλαδή περίπου εδώ και μια πενταετία, ο Ευάγγελος Αντώναρος, κατέχει τη θέση του συμβούλου επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος τοποθετήθηκε στη θέση αυτή, παρά το γεγονός ότι τοτε ασκούσε πολλές φορές σκληρή κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις είχε καταφερθεί και εναντίον του τότε υπουργού Οικονομικών και νυν διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Ευαγ. Αντώναρος τοποθετήθηκε στην ιδιαιτέρως αυτή σημαντική θέση αφού η ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων είναι ο χρηματοδοτικός οργανισμός της Ε.Ε και στον οποίο οι κυβερνήσεις όλες προσβλέπουν στην πολυπόθητη ανάπτυξη, η οποία ΄λερχεται και πότέ δεν φτάνει…

Αξιοσέβαστες είναι οι απολαβές του Ευαγ. Αντώναρου, ο οποίος μάλιστα δηλώνει «ιδιοκτήτης ή και συνιδιοκτήτης» της ΝΔ., όπως αποκάλυψε σε tweet του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος ο οποίος σχολίασε:

«Σε βολεμένο Συριζοτρόλ εξελίχθηκε ο Αντώναρος. Αναδείχθηκε από ΝΔ και μετά εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με 10.000 καθαρά(!) τον μήνα», έγραψε ο κ. Κύρτσος και προσέθεσε:

«Το έριξε στη λάσπη κατά της ΝΔ που τον προώθησε προσποιούμενος τη «φωνή» του Καραμανλή. Και κλάμα για τη διαγραφή του οι Συριζαίοι του διαδικτύου».

Διαβάστε ποιος ο θησαυρός που κρύβει η Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.