Σάλος με φοιτήτριες στην Πάτρα: Η Ντόρα, το λεσβι@κο και ο έξαλλος αρραβωνιαστικός

Τι έκαναν δύο φοιτήτριες στην Πάτρα, η Ντόρα και η φίλη της, και προκλήθηκε σάλος; Πώς αντέδασε ο αρραβωνιαστικός;

Το φυσάει και δεν κρυώνει το χουνέρι που έπαθε ένας 35χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε σχέση με νεαρή φοιτήτρια εν ονόματι Ντόρα και το πλήρωσε πολύ ακριβά.

Η χαρά της γιορτής είναι μεγάλη, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε έκτροπα. Κάτι που συνέβη το Σάββατο σε φοιτητική γκαρσονιέρα στην περιοχή των ΤΕΙ.

Λόγω της γιορτής της Ντόρας η παρέα της, συμφοιτητές τέταρτου έτους κανόνισαν να συναντηθούν στο διαμέρισμα της για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Οι φοιτητές έχουν γνωριστεί από το πρώτο έτος της σχολής και από τότε δέθηκαν σαν παρέα.

Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες, η μια μπύρα ανοιγόταν μετά την άλλη. Κάποια στιγμή η Ντόρα εμφανίζεται με μια belvedere βότκα στο χέρι λέγοντας ότι τώρα αρχίζει το πάρτι. Η ώρα είχε προχωρήσει, η διάθεση έγινε ακόμα πιο παιχνιδιάρικη, το ξέφρενο πάρτι συνεχιζόταν και τότε, η Ντόρα άρχισε τα ερ@τικά παιχνίδια με συμφοιτήτρια της.

Ορισμένοι ξαφνιάστηκαν από την εικόνα αυτή, όμως σύντομα άρχισαν να επευφημούν με κραυγές για να συνεχίσουν και παραπέρα, με τα κινητά να δίνουν και να πέρνουν και να καταγράφουν το γεγονός.

Την ίδια στιγμή ο αρραβωνιαστικός της Ντόρας προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση, αλλά μάταια με αποτέλεσμα να φύγει μαινόμενος σαν ταύρος σε υαλοπωλείο λέγοντας την έκφραση “πού πήγα και έμπλεξα”.

Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι και τις πρωινές ώρες, με τα κορίτσια να αναφέρουν ότι πρώτη φορά συνέβη το ερ…κό περιστατικό μεταξύ τους, αλλά πού να τις πιστέψει κανείς.

Διαβάστε τον σάλο στην Πάτρα όταν πατέρας τσάκωσε την 22χρονη κόρη του στο αμάξι να

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.