Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποια πρόταση του ΣΚΑΪ απέρριψε για το Τατουάζ

Ποια πρόταση του ΣΚΑΪ απέρριψε για το τατουάζ ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν πώς γίνεται ο ΣΚΑΪ να μην επεδίωξε μια μόνιμη συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, από τη στιγμή μάλιστα που τον είδαμε να «κλείνει» σαφώς λιγότερο αγαπητούς παίκτες του Survivor 1 για μέρος του προγράμματός του.

Πριν ακόμα τελειώσει ο πρώτος κύκλος του Survivor, το κοινό περίμενε να δει τον Ντάνο να παραμένει στον ΣΚΑΪ –γιατί όχι;- ακόμα και με δική του εκπομπή. Κάτι, όμως, που δεν έγινε.

Γιατί ο ΣΚΑΪ άφησε εκτός τον πιο αγαπητό παίκτη που πέρασε ποτέ από ελληνικό ριάλιτι;
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» με τη Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει πως πράγματι του έγινε πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου για εκπομπή αλλά… πολύ αργοπορημένα, με τον ίδιο να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις για το «Τατουάζ».

Τι δήλωσε στον Κώστα Τσουρό;
«Επειδή γενικά γράφονται διάφορα, εγώ δεν έχω δεχτεί πρόταση για το φετινό Survivor. Μία μέρα πριν συμφωνήσω και υπογραφούν οι συμβάσεις μας με το »Τατουάζ», δέχτηκα πρόταση από τον ΣΚΑΪ που αφορούσε στο Survivor Πανόραμα και είχε να κάνει με ένα επεισόδιο την εβδομάδα που εγώ θα ήμουν συμπαρουσιαστής.

Αλλά επειδή ήταν λίγο αργοπορημένο και σχετικά προχωρημένες οι συζητήσεις μου με το »Τατουάζ», θεώρησα για μένα καλύτερο να κάνω αυτό που έκανα. Δεν είχα κάποια άλλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ».

Συνέχισε μάλιστα, λέγοντας:
«Από τη στιγμή που 5 – 6 μήνες δεν είχε γνωστοποιηθεί κάποια πρόταση από τον ΣΚΑΪ έπρεπε κι εγώ να κάνω κάποια κίνηση. Και την έκανα. Αφενός την έκανα γιατί είναι πρόκληση για μένα και αφετέρου γιατί είναι κάτι που έκρινα εγώ σωστό για το μέλλον μου».

Διαβάστε σε ποιον εχθρό δίνει το ΣΚΑΪ ο Αλαφούζος .

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.