Κοσιώνη – Μπακογιάννης: Ποιο το όνομα του γιου. Κι όμως δεν θα τον ονομάσουν…

Πώς θα ονομάσουν τον γιο τους οι Κοσιώνη – Μπακογιάννης;

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης έγιναν πρόσφατα γονείς και η χαρά τους δεν περιγράφεται.

Μπορεί η δημοσιογράφος να επέστρεψε σύντομα στα καθήκοντά της στον ΣΚΑΪ, η σκέψη της, όμως, βρίσκεται συνέχεια κοντά στο γιο της που γεννήθηκε στις αρχές του Οκτώβρη.

Το ζευγάρι έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται τα περί της βάπτισης του μικρού τους που πιθανότατα θα λάβει χώρα μέσα στο καλοκαίρι, με επικρατέστερα μέρη για την τέλεση του Μυστηρίου να είναι –σύμφωνα με το Secret- η Αθήνα και το Καρπενήσι.

Όσο για το όνομα αυτού; Το ρεπορτάζ θέλει το ζευγάρι να έχει αποφασίσει να μη δώσει στο παιδί το όνομα του πατέρα του Κώστα, Παύλου Μπακογιάννη. Ο μικρός, θα ονομαστεί Δήμος και μάλιστα για τον πιο γλυκό λόγο!

Δήμος λέγεται ένας από τους καλύτερους φίλους που είχε ποτέ ο Παύλος Μπακογιάννης, ο οποίος ακόμα και μετά τη δολοφονία του έμεινε και εξακολουθεί να μένει στο πλευρό της οικογένειάς του.

Ο Κώστας του έχει μεγάλη αδυναμία και μοιάζει να τον αισθάνεται σαν πατέρα του, καθώς ο άνθρωπος αυτός στάθηκε βράχος σε όσα δυσάρεστα συνέβησαν.

Έτσι, Σία και Κώστας θέλησαν να τον τιμήσουν με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο.

Όσο για τις νονές; Το μωρό θα βαφτίσουν η αδερφή του Κώστα, Αλεξία Μπακογιάννη και η καλύτερη της Σίας, οι γυναίκες δηλαδή οι οποίες πάντρεψαν και το ζευγάρι τον περασμένο Ιούλιο στο Καρπενήσι.

Διαβάστε ποιο το αποτέλεσμα δημοσκόπησης για Μακεδονία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.