Επίθεση σοκ με γκαζάκια στη Μαρέβα Μητσοτάκη: Πού βρισκόταν, έκρηξη, πανικός [video]

Πώς επιτέθηκαν με γκαζάκια στη Μαρέβα Μητσοτάκη;

Επίθεση αγνώστων με γκαζάκια, τη νύχτα, στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη στην οδό Τάκη 3 στου Ψυρρή.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 3 νύχτα.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της επιχείρησης εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό και τoν πυροδότησαν.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης, ενώ ο κρότος προκάλεσε πανικό στους περίοικους.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκείνη την ώρα βρισκόταν ασφαλής στο σπίτι της.

Η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα των ενδυμάτων, με το δικό της brand, Zeus & Dione.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.


Την ίδια ώρα, ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης ήρθε στο φως. Το στιγμιότυπο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας:

Άδωνις: Μετά την χυδαία στοχοποίηση, ήταν θέμα χρόνου

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter σχολίασε την επίθεση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω», έγραψε ο κύριος Γεωργιάδης, το βιβλιοπωλείο του οποίου έχει δεχτεί πολλές φορές διάφορες επιθέσεις.

«Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό» επισημαίνει και τέλος, προφανώς απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, διερωτάται: «Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.