Καταιγιστικές εξελίξεις με Μαρία Ιατρού: Την σκότωσαν, της άνοιξαν το αμάξι και της…

Ποιες οι εξελίξεις με Μαρία Ιατρού;

Προβληματισμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με το μυστηριώδη θάνατο της πολύτεκνης Μαρίας Ιατρού από το Λουτράκι καθώς αποκαλύπτεται ότι είχε κρυμμένο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο αυτοκίνητό της που βρέθηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου στην Αμφιλοχία.

Το γεγονός ότι η πινακίδα του οχήματος βρέθηκε στο δρόμο ενισχύει την εκτίμηση του πραγματογνώμονα ότι κάποιο άλλο αυτοκίνητο τράκαρε το δικό της με αποτέλεσμα ή άτυχη 36χρονη να χάσει τον έλεγχο.

Οι ντόπιοι κάνουν λόγο για δεκάδες χαρτονομίσματα που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό της. «Εκείνο το βράδυ που έβγαλαν το Ι.Χ από το νερό οι υπεύθυνοι άνοιξαν τον καπό.

Εκεί βρέθηκε ένα τσαντάκι με πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ», αποκαλύπτει εστιάτορας της περιοχής που όπως είπε ενημέρωσε σχετικά τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας όταν έφτασε στην Αμφιλοχία.

Ο ίδιος αναφέρει πληροφορίες για την πινακίδα του αυτοκινήτου της Μαρίας Ιατρού η οποία φέρεται ότι παραδόθηκε στην Αστυνομία μία εβδομάδα μετά τη θανάσιμη «βουτιά» στη θάλασσα.

Ακούστηκε ότι τη βρήκε ένας ηλεκτρολόγος και ότι την είχε στο μαγαζί του και την ημέρα που άκουσε ότι ψάχνουν το αυτοκίνητο πήγε και την παρέδωσε λέει χαρακτηριστικά ο εστιάτορας.

Πάντως από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της γυναίκας προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αποκλείοντας την αυτοκτονία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.