Εξελίξεις σοκ με Μάριο Παπαγεωργίου: Τον δολοφόνησαν άγρια και πήραν τσιμέντο και τον…

Ποιες οι αποκαλύψεις για Μάριο Παπαγεωργίου;

Η λύση του μυστηρίου βρίσκεται σε μια παλιά στρατιωτική αποθήκη στον Κιθαιρώνα.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το θάνατο του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο Καναδός ερευνητής, ο οποίος έχει αναλάβει να βρει την άκρη του νήματος σ’ αυτή την υπόθεση, παρουσιάζει στοιχεία-φωτιά για τον τρόπο που δολοφονήθηκε ο άτυχος νέος , αλλά και το σημείο όπου τοποθέτησαν, αρχικά , τη σορό του.

Σύμφωνα με τον Καναδό ερευνητή ο οποίος έχει αναλάβει να εξιχνιάσει αυτή την υπόθεση, η λύση του μυστηρίου βρίσκεται σε μια παλιά στρατιωτική αποθήκη στον Κιθαιρώνα.

Μάλιστα σύμφωνα με νέα στοιχεία που φέρνει στο φως, οι δράστες τη βραδιά της δολοφονίας έψαχναν απεγνωσμένα ένα ζευγάρι κλειδιά που φαίνεται να ξεκλειδώνουν το λουκέτο της σιδερένιας πόρτας της αποθήκης.

«Δε μπορούσαν να βρουν τα κλειδιά…Τότε υπήρξε ένα τηλεφώνημα από τον εγκέφαλο ” βρήκα τα κλειδιά βρήκα τα κλειδιά”. Σε ένα από τα τηλεφωνήματα είπε “Αν είχα τα κλειδιά θα ήταν πανεύκολο” και τι εννοούσε; Ότι θα ήταν πανεύκολο να μετακινήσουν τον Μάριο και να τον βγάλουν από εκεί», δήλωσε.

«Ούτε στον αέρα δεν έχω περάσει στη ζωή μου. Είπε ότι έχω κλειδί στην πόρτα. Οι βάσεις φύγανε το ’91 στις 28 Ιουνίου. Όχι πόρτες δεν υπήρχαν, ούτε τούβλα δεν είχαν αφήσει», απάντησε στη εκπομπή «Τatiana Live» ο εγκέφαλος της απαγωγής και συγγενής της οικογένειας του Μάριου.

«Με ένα… τσιμέντωμα δεν θα τον έβρισκε κανένας»

Ο εγκέφαλος της απαγωγής, μιλώντας στην εκπομπή «Τατιάνα live», μέσα από τη φυλακή, δήλωσε για μια ακόμη φορά πως ο Μάριος δεν είναι νεκρός, αλλά έχει φύγει στο εξωτερικό.

Ωστόσο, κάποιος συγκρατούμενός του αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη, πως τον άκουσε να μιλά για…τσιμέντωμα του άτυχου νέου.

«Λέγανε για εξαφάνισμένα πτώματα και τέτοια πάντα στην κουβέντα έκανε…ο καλύτερος τρόπος είναι το τσιμέντο. “Ρε μεγάλε τον έφαγες τον άλλον, ένα τσιμέντο και δεν θα σας έβρισκε κανένας”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Πού γίνονταν οι μυστικές συναντήσεις «εγκεφάλου» και συνεργατών

«Σε όλες αυτές τις συνομιλίες απέφευγαν να μιλήσουν και κανόνιζαν κρυφά ραντεβού για να μιλήσουν, κι αυτό έγινε πάνω από 130 φορές» δήλωσε ο Νίκος Ρουσόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.

«Οι κρυφές συναντήσεις γίνονταν σε μέρη όπως γκαράζ επισκευών, σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και άλλες κοντινές περιοχές κοντά όπου έμεναν» τόνισε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, μέχρι στιγμής, έχει αποκαλύψει ελάχιστα από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Ωστόσο, όταν αποκαλυφθούν όλα όπως μας λέει, η μητέρα του Μάριου θα μπορέσει επιτέλους μετά από τόσα χρόνια να θάψει τη σορό του παιδιού της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.