#MasterChefGR Αποκλειστικό: Γιατί κρατάνε ακόμη Ηλέκτρα-Γωγώ. Καταρρέει, δικαίωση Σκαρμούτσου

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα άρχισαν, όταν πριν καν ξεκινήσει το φετινό Master Chef, η συνέντευξη του Δημήτρη Σκαρμούτσου έπεσε σαν βόμβα σχετικά με το ριάλιτι.

Ο Δημήτρη Σκαρμούτσος φοβερά ενοχλημένος δήλωνε ότι: “Έφυγα από το Master Chef γιατί έπρεπε να φύγω. Νομίζω ότι το project πήγαινε σε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο από αυτό που εγώ ξέρω να κάνω. Δηλαδή, τόσα χρόνια που κάνω τηλεόραση είμαι αυτός. Είμαι ο εαυτός μου. Για αυτό νομίζω ότι με αγάπησε και ο κόσμος.

Νομίζω ότι όλη η ιστορία ήταν ότι ήθελαν να το κάνουν ριάλιτι. Νομίζω ότι ο τυφώνας Survivor που χτύπησε από το δικό σας κανάλι τα υπόλοιπα κανάλια, εξαπλώθηκε σε όλα τα κανάλια. Εγώ δεν συμφωνούσα να γίνει ριάλιτι γιατί είναι ένα concept που είναι εξαιρετικό, καθαρά μαγειρικό και είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ριάλιτι ένα τέτοιο concept. Είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής.

Παρ’ όλη τη διαφωνία του Σκαρμούτσου, το Master Chef ξεκίνησε κανονικά, παίρνοντας τη θέση του Σκαρμούτσου ο Κουτσόπουλος, απογειώνοντας το ριάλιτι στην κορυφή, με αποτέλεσμα τα νούμερα να ξεπερνούν αρκετές φορές το “δυνατό” Survivor του ΣΚΑΙ.

Δεν άργησε ωστόσο, να φανεί το πραγματικό “πρόσωπο” του Master Chef, γιατί το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι τηλεθεατές δεν είναι ηλίθιοι και καταλαβαίνουν τα πάντα που του “σερβίρουν”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GossipLife.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.