Φρίκη: Δυστύχημα σοκ σε μαγνητικό τομογράφο. Νεκρός 32χρονος

Πώς βρήκε τραγικό θάνατο ένας 32χρονος σε μαγνητικό τομογράφο;

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 32χρονος άνδρας στην Ινδία, αφού τραυματίστηκε θανάσιμα από μαγνητικό τομογράφο, ενώ συνόδευε συγγενή του σε νοσοκομείο.

Ο Rajesh Maruti Maru, σύμφωνα με το nypost.com, βοηθούσε στη μεταφορά ενός ηλικιωμένου συγγενή του, κρατώντας στα χέρια του μια μεταλλική φιάλη οξυγόνου.

Ο άνδρας έφτασε έξω από την αίθουσα του τομογράφου και κάποιοι υπάλληλοι του νοσοκομείου τον ενημέρωσαν πως το μηχάνημα ήταν κλειστό και άρα μπορούσε με ασφάλεια να μπει με τον ασθενή.

Θυμίζουμε ότι ο τομογράφος είναι εξοπλισμένος με τόσο ισχυρούς μαγνήτες που έλκει με δύναμη οτιδήποτε είναι από μέταλλο.

Το μηχάνημα, ωστόσο, ήταν σε λειτουργία με αποτέλεσμα ο 32χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα, καθώς εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο πλαίσιο του τομογράφου και τον μεταλλικό κύλινδρο που μετέφερε.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε άμεσα στο χειρουργείο, ωστόσο τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους γιατρούς.

Για το περιστατικό έγιναν τρεις συλλήψεις, ενώ οι Αρχές εξετάζουν προσεκτικά το βίντεο από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι οφείλεται το τραγικό συμβάν.

Η διοίκηση του νοσοκομείου από την πλευρά της ανακοίνωσε πως πραγματοποιεί έρευνα, τονίζοντας, όμως, πως έξω από το χώρο που φιλοξενείται ο μαγνητικός τομογράφος υπάρχει ένδειξη που προειδοποιεί όσους μεταφέρουν μεταλλικά αντικείμενα να είναι προσεκτικοί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.