Πάολα, Στην υγειά μας: “Θυμίζει Φουρθιώτη…” Άγριο κράξιμο, τηλεθέαση [video]

Γιατί έκραξαν την Πάολα στο τουίτερ και τι τηλεθέαση έκανε η εμφάνιση της στο Στην υγειά μας;

Η Πάολα πήγε στο Στην Υγειά μας και σάρωσε σε τηλεθέαση.

Μαζί όμως με το κόκκινο στην τηλεθέαση, ήρθε και η ομοβροντία από καυστικά σχόλια στο Twitter που συνέκριναν την Πάολα μέχρι και με τον… Μένιο Φορυρθιώτη:

Δείτε ολόκληρο το αφιέρωμα της Πάολα στο Στην Υγειά μας (διάρκεια 1:04:44)

Πάολα Στη υγειά μας – Τηλεθέαση

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Πάολα στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είχε συζητηθεί πολύ και είχε χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση. Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στη νέα του τηλεοπτική στέγη, εκείνη του ΣΚΑΙ, έπαιξε το δυνατό του χαρτί για ακόμα μια φορά και του ξαναβγήκε. Πώς το υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές και ποιοι προτίμησαν το MasterChef;

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κατάφερε να αποκρούσει στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης το βαρύ πυροβολικό του STAR, το MasterChef, κρατώντας από την αρχή το ενδιαφέρον στραμμένο στον ΣΚΑΙ. Τα πράγματα αποδείχθηκαν πιο δύσκολα για το μουσικό πρόγραμμα στο κοινό 18 – 54, μιας και ο διαγωνισμός μαγειρικής βρέθηκε μπροστά στα τέταρτα με την προγραμματισμένη αποχώρηση να συγκεντρώνει περισσότερα βλέμματα.

Μετά το τέλος του MasterChef το Στην υγειά μας με την Πάολα εκτοξεύτηκε περίπου 10 μονάδες πάνω, φτάνοντας στο γενικό σύνολο μέχρι και το 44,2% και στο δυναμικό κοινό έως και το 35,9%.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Παόλα Στην υγειά μας ρε παιδιά – 35,6%
MasterChef – 18,7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Παόλα Στην υγειά μας ρε παιδιά – 27,5%
MasterChef – 25,6%

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Πάολα για το αν είναι τσιγγάνα και τι αμάξι οδηγεί η Πάολα στους δρόμους της Αθήνας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.