Σάλος στον Πειραιά: Λεσβιακά φιλιά επί σκηνής. Ποια παράσταση προκαλεί αντιδράσεις

Φαίνεται πως δεν έχουμε πιάσει πάτο ακόμα! Οι Πειραιώτες φορολογούμενοι πληρώνουμε για να διαχειρίζονται τα χρήματά μας κάποιοι κρατικοδίαιτοι «καλλιτέχνες» περνώντας αρρωστημένα μηνύματα, όπως φαίνεται!

Αλήθεια ποιος έδωσε έγκριση να ανέβει μια τέτοια «ποιοτική» παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά; Αναμένεται αντίδρ…

Φαίνεται πως δεν έχουμε πιάσει πάτο ακόμα!

Οι Πειραιώτες φορολογούμενοι πληρώνουμε για να διαχειρίζονται τα χρήματά μας κάποιοι κρατικοδίαιτοι «καλλιτέχνες» περνώντας αρρωστημένα μηνύματα, όπως φαίνεται!

Αλήθεια ποιος έδωσε έγκριση να ανέβει μια τέτοια «ποιοτική» παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά;

Αναμένεται αντίδραση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, ο οποίος είναι εκ των ελαχίστων που υψώνει ανάστημα απέναντι σε όλους εκείνους τους δήθεν προοδευτικούς που προσπαθούν συστηματικα να μας επιβάλουν τα δικά τους πρότυπα.

Δύο κορίτσια κοιτιούνται στα μάτια, πλησιάζουν το ένα το άλλο σε απόσταση αναπνοής και τελικά ενώνουν τα χείλη τους με πάθος και μανία, σε μια προσπάθεια να εξερευνήσουν τη σ@ξουαλiκότητά τους!

Η παραπάνω είναι είναι μόνο μία από τις προκλητικές, ερωτικές σκηνές που περιέχει η παράσταση «Βέντλα – Το ξύπνημα της άνοιξης», η οποία έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με κύριο θέμα το πρώτο ξύπνημα της εφηβικής σεξουαλικότητας.

Τέσσερις ανερχόμενοι ταλαντούχοι ηθοποιοί, οι Λίνα Φούντογλου, Αλέξανδρος Χούντας, Χριστίνα Γαρμπή και Εύα Φρακτοπούλου, ενσαρκώνουν τους έφηβους χαρακτήρες του έργου, που φέρει την υπογραφή του Γερμανού συγγραφέα Frank Wedekind.

Ενα έργο που χαρακτηρίστηκε άσεμνο, ανήθικο και προκλητικό, ενώ ανακηρύχτηκε απαγορευμένο, με το πρώτο ανέβασμα να καθυστερεί δεκαπέντε χρόνια από τότε, που γράφτηκε.

Στην παράσταση, όπου τα Λεσβιαkά φιλιά δίνουν και παίρνουν επί σκηνής, γίνονται επίσης αναφορές στη ρήξη των εφήβων με το σύστημα εκπαίδευσης, στην απάθεια των γονέων, στην ανάγκη τους για επαφή στη βία και σε άλλα θέματα, που θεωρούνται ταμπού ακόμη και σήμερα σήμερα. Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει επιμεληθεί ο Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!