Δήλωση σοκ: Ποιος θέλει πόλεμο με την Ελλάδα

Ποιος θέλει να κάνει πόλεμο στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Express”, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απείλησε να εισβάλει «σε 18 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο πέλαγος, όπως ακριβώς είχε κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Ετσεβίτ στην Κύπρο το 1974».

Αν έρθει στην εξουσία του χρόνου, όταν και θα διεξαχθούν εκλογές στην Τουρκία.

Πρόσθεσε δε, ότι θα ξεκινήσει πόλεμο εναντίον της χώρας μας για τα νησιά αυτά καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, η Αθήνα «δεν έχει έγγραφα» που να αποδεικνύουν την κυριότητά τους.

Οι προκλητικές δηλώσεις του Κιλιτσντάρογλου γίνονται, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι απασχολημένος με την επιχείρηση κατάληψης της Αφρίν, στη Συρία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο επικεφαλής των Κεμαλιστών και ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Τουρκίας (CHP) κάνει παρόμοιες δηλώσεις.

Παράλληλα, τα εμπρηστικά αυτά σχόλια σημειώνει το δημοσίευμα έτυχαν θετικής ανταπόκρισης από την ηγέτη του «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ.

Η οποία επίσης θα επιχειρήσει να πάρει την εξουσία στην Τουρκία και άφησε να εννοηθεί ότι και αυτή θα μπορούσε να ξεκινήσει πόλεμο με την Ελλάδα.

Διαβάστε τι είπε ο Παΐσιος για τον πόλεμο και την Τουρκία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.