Ξεσπούν γονείς 22χρονης Στέλλας Γιακουμάκη, Άμφισσα: “Δεν είχε δείξει κανένα σημάδι ότι…”

Τι δήλωσαν οι γονείς της Στέλλας Γιακουμάκη που πέθανε στην Άμφισσα;

Σήμερα η 22χρονη Στέλλα Γιακουμάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο σε καφετέρια της Άμφισσας, την ώρα που εργαζόταν, θα ταξίδευε για την Αθήνα προκειμένου να δει από κοντά την οικογένειά της, τις δύο μικρότερες αδερφούλες της και τη γιαγιά της.

Η μοίρα όμως ήθελε, η μικρή τους Στέλλα να ταξιδέψει για την αγκαλιά των αγγέλων και όχι για εκείνη των δικών της ανθρώπων. Ο πόνος για την οικογένεια της Στέλλας Γιακουμάκη είναι αβάσταχτος. Αρνούνται να δεχτούν ότι το κοριτσάκι τους «έσβησε» έτσι ξαφνικά.

«Μας έφυγε ξαφνικά, η Στελλίτσα μας. Δεν προλάβαμε να ακούσουμε τη φωνούλα της για τελευταία φορά. Την περιμέναμε να γυρίσει σήμερα από την Άμφισσα και να μείνει για λίγες ημέρες μαζί μας, εδώ στην Αθήνα, στην οικογένειά της, αλλά την πρόλαβε ο χάρος», λέει συγγενής της στο protothema.gr.

«Δεν είχε δείξει κανένα σημάδι το παιδί ότι έχει κάποιο πόνο. Όλα έγιναν ξαφνικά, όταν πήγε να ανοίξει το ψυγείο της καφετέριας που δούλευε και έπεσε κάτω, νεκρή, έτσι μας είπαν.

Η Στέλλα είχε τελειώσει τις σπουδές της στην Άμφισσα και δούλευε εκεί. Το κοριτσάκι μας δεν προλάβαμε να το αγκαλιάσουμε, να το φιλήσουμε. Θα μας έλεγε τα νέα της όπως έκανε κάθε φορά που ερχόταν και τώρα έφυγε για πάντα».

Συγκλονισμένη είναι και η τοπική κοινωνία των Χανίων από τον ξαφνικό θάνατο της 22χρονης Στέλλας Γιακουμάκη, που «έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής σε καφετέρια της Άμφισσας, όπου εργαζόταν. Η 22χρονη, που είχε γεννηθεί και διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, αλλά καταγόταν από τα Χανιά.

Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής, αισθάνθηκε έντονη ζάλη και έπεσε στο πάτωμα, ενώ εργαζόταν.

Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, με συναδέλφους της να σπεύδουν να τη βοηθήσουν, ειδοποιώντας άμεσα το ΕΚΑΒ.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της. «Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανεύρυσμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.