Πώς να κερδίσετε ως 4% έκπτωση στο Σουπερμάρκετ: Alpha Bank, Πειραιώς, Εθνική, Eurobank

Με ποιον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση 1-4% στο σουπερμάρκετ;

Οι εκπτώσεις στα σούπερ μάρκετ είναι πάντα καλοδεχούμενες, καθώς μειώνουν ένα μεγάλο έξοδο της οικογένειας.

Έκπτωση της τάξης του 1% έως 4% επί των αγορών τους, μπορούν να κερδίσουν οι καταναλωτές χρησιμοποιώντας τις κάρτες τους στο σούπερ μάρκετ.

Και οι τέσσερις μεγάλες τράπεζες συνεργάζονται, στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιβράβευσης που προσφέρουν, με συγκεκριμένες επιχειρήσεις από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

Με τον τρόπο αυτό, επιβραβεύουν τους πελάτες τους με δωρεάν ψώνια ή με έκπτωση σε επόμενες αγορές τους στα ίδια σουπερμάρκετ.

Το είδος της επιβράβευσης. Σε γενικές γραμμές οι προσφορές των τραπεζών χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

– Επιστροφή ευρώ: Ο κάτοχος της κάρτας λαμβάνει συγκεκριμένο ποσοστό επί των αγορών του, σε ευρώ, τα οποία μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρώσει σε επόμενες αγορές του στο σούπερ μάρκετ

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

– Συλλογή πόντων: Ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων ανά ευρώ αγορών, τους οποίους στη συνέχεια εξαργυρώνει στο σούπερ μάρκετ, πληρώνοντας λιγότερα ή και καθόλου.

Τι κερδίζετε πραγματικά. Με δεδομένο το διαφορετικό τρόπο υπολογισμού της επιβράβευσης, δεν είναι ξεκάθαρο ποιο πρόγραμμα συμφέρει περισσότερο. Το moneyonline ανέλυσε όλα τα προγράμματα και σας παρουσιάζει αναλυτικά τι κερδίζετε ως ποσοστό επί των αγορών σας.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να κάνετε εύκολα τη σύγκριση και να επιλέξετε το σούπερ μάρκετ, αλλά και την κάρτα που σας συμφέρει περισσότερο.

Δείτε πόση έκπτωση κερδίζετε στο σούπερ μάρκετ με τις τέσσερις συστημικές τράπεζες:

Σημείωση 1: Πόντους ή ευρώ συγκεντρώνετε και από τις αγορές σας σε άλλες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών. Η εξαργύρωσή τους μπορεί να γίνει κανονικά και στα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ.

Σημείωση 2: Στα παραπάνω ποσοστά κέρδους δεν συνυπολογίζεται το όφελος από τα προγράμματα πιστότητας των ίδιων των σούπερ μάρκετ. Εξαιρείται η κάρτα AB Plus Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία έχουν περιληφθεί και οι πόντοι από το πρόγραμμα AB Plus της επιχείρησης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.