Σοκ με παίκτη ριάλιτι τραγουδιού-κοκαΐνη: Τραγουδάει σε μπουζούκια για να πουλάει…

Ποιο το σκάνδαλο με παίκτη ριάλιτι και νυν τραγουδιστής, που δουλευει σε μπουζούκια είναι μπλεγμένος με κοκαΐνη;

Μετά την έξοδό του από talent show, δεν έκανε ποτέ αυτό που λέμε τεράστια καριέρα. Αλλά πριν κάποια χρόνια κυκλοφόρησε δύο – τρία σουξεδάκια του τριμήνου, έπαιξε λίγο και στα μονόστηλα gossip περιοδικών για τις σχέσεις του με μοντελάκια και b – εστεμμένες.

Το μεγάλο πάθος του ήταν άλλο και αυτό που τον κατέστρεψε. Ενώ είχε μια μέτρια φωνή που θεωρητικά θα μπορούσε να τον συντηρήσει ως δεύτερο όνομα ακόμη και στις Αθηναϊκές πίστες την έχασε και αυτή από την ασύδοτη κατανάλωση κοκαΐνης.

Και φυσικά ήταν ασυνεπής και ψεύτης. Δεν πλήρωνε τους συνεργάτες του και τα pr του με διάφορες δικαιολογίες, εξαφανιζόταν επί μέρες, τον έψαχναν από τα μαγαζιά και πότε είχε κολικό, πότε ημικρανία, πότε γαστρεντερίτιδα.

Ο τραγουδιστής λοιπόν εξωβελίστηκε πολύ σύντομα από την showbiz. Ακόμη και από τα υπολείμματά της.

Και τώρα θεωρείται μεγάλη τύχη αν κλείσει κάνα διήμερο, τριήμερο σε β’ κατηγορίας μπουζούκια της υπαίθρου.

Αυτός λέει βέβαια ότι έχει εξτρά κάθε εβδομάδα. Άλλος είναι όμως ο πραγματικός λόγος των ταξιδιών. Μαθαίνω πως λειτουργεί ως βαποράκι κόκας για μικροποσότητες εκτός Αθηνών.

Και έτσι εξασφαλίζει και ο ίδιος το «πιώμα» του. Πόσο εξευτελιστικό αλλά παράλληλα και πόσο ενδεικτικό της μουσικής βιομηχανίας της προηγούμενης δεκαετίας που πόνταρε πάνω σε άφωνα και ατάλαντα νέα παιδιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.