Τσίπρας, Περιστέρα, Καμμένος στη Σκύρο: Απόκριες, σέλφι, ζωάρα και ξέγνοιαστες στιγμές [φωτο]

Τι έκανε στη Σκύρο ο Αλέξης Τσίπρας; Φωτογραφίες και σέλφι από ξέγνοιαστες στιγμές.

Στη Σκύρο βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με την οικογένειά του, προκειμένου να περάσουν το τριήμερο.

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του στη Σκύρο για τις Απόκριες.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο νησί από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, το βράδυ και το Σάββατο παρακολούθησε μαζί με τον Δήμαρχο Σκύρου, Μίλτο Χατζηγιαννάκη αλλά και τους υπόλοιπους επισκέπτες του νησιού, το αποκριάτικο έθιμο του “Γέρου” και της “Κορέλας”.

Το βράδυ μάλιστα έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες έβγαλε selfies με πολίτες.

Δείτε ξέγνοιαστες φωτογραφίες του Τσίπρα στη Σκύρο:

Τσίπρας – Καμμένος στη Σκύρο

Την 135η Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο επισκέφθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, οι οποίοι συνομίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό της Σμηναρχίας, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν για τη Σαρακοστή.

«Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.

«Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίρας στο twitter για την επίσκεψη που έκανε μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στην 135η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σκύρο.

«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε ο πρωθυπουργός επισυνάπτοντας και φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Διαβάστε πόσο χρονών είναι τα παιδιά του Τσίπρα και το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.