Έκπληξη ο Βαγγέλης Περρής: Με ποιο κόμμα κατεβαίνει βουλευτής

Ποιο το κόμμα που θα κατέβει βουλευτής ο Βαγγέλης Περρής;

Για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από μνηστήρες που διεκδικούν μια θέση στη λίστα των υποψηφίων.
Σύμφωνα με το cyclades24, ένα από τα ονόματα είναι αυτό του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή με καταβολές από την Σύρο, Βαγγέλη Περρή. Μπορεί να προξενεί εντύπωση σε κάποιους, ωστόσο οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων ο Βαγγέλης Περρής είναι πολύ σοβαρές.

Το πρώτο αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί ο Βαγγέλης Περρής με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, η Νέα Δημοκρατία αναζητά ορισμένα καινούργια πρόσωπα με κύρος, αναγνωρισιμότητα και δημοφιλία για το ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, ούτως ώστε να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και να γίνει πιο προσιτό στην κοινωνία.

Άλλωστε και η επιχειρηματική δραστηριοποίηση που έχει αναπτύξει ο κ. Περρής στην Σύρο τα τελευταία χρόνια, τον έχει φέρει πιο κοντά στην τοπική κοινωνία, καθώς βρίσκεται στο νησί ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σε όλα τα παραπάνω ας προστεθεί και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ίδιου του κ. Περρή για υποψηφιότητα στις Κυκλάδες. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο τελευταία χρόνια δίνει το παρών σε εκδηλώσεις κομματικού χαρακτήρα.

Διαβάστε ποια Σούπερ Μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.