Έξαλλος Χατζηνικολάου: Τα καυστικά tweets για Novartis και απάντηση «τάπα» στον Τριανταφυλλόπουλο

Τι απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Τριανταφυλλόπουλο για τη Novartis;

Αγωγές και μηνύσεις θα καταθέσει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον προστατευόμενο μάρτυρα που ενέπλεξε το όνομά του στην υπόθεση Novartis.

«Και τώρα αρχίζει το πάρτυ! Αγωγές και μηνύσεις εναντίον του προστατευόμενου μάρτυρα και στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ!», αναφέρει ο κ. Χατζηνικολάου με ανάρτησή του στο twitter.

Στο ίδιο tweet, παραθέτει και δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή, που διαψεύδει όσα ισχυρίστηκε ο προστατευόμενος μάρτυρας.

«Ο κ.Φρουζής λέει ότι συναντήθηκε μαζί μου. Η μόνη περίπτωση αυτό να συνέβη είναι αν με επισκέφθηκε στη Realnews, στο γραφείο μου, παρουσία συναδέλφων δημοσιογράφων, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών για ενημέρωση για τα αιτήματα τους.

Προσωπική συνάντηση δεν υπήρξε ποτέ» διευκρινίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, με αφορμή τους ισχυρισμούς του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή.

«Έχω ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να κινηθούν νομικά εναντίον του προστατευόμενου μάρτυρα που επιχείρησε να με λασπώσει! Δεν έχω ανάγκη άλλης απόδειξης από τη στάση της Realnews στο συγκεκριμένο θέμα! Δείτε τα δημοσιεύματα μας πριν από ένα χρόνο» προσθέτει ο Νίκος Χατζηνικολάου, παραθέτοντας τα δημοσιεύματα των εφημερίδων Realnews και Αγορά.Δείτε παρακάτω τον διάλογο με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: