Σοκάρει ο 17χρονος που μαχαίρωσαν μέσα στο σπίτι του, Νίκαια: «Ήθελαν να με…» [video]

Ποιες οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι ο 17χρονος μέσα στο ίδιο του το σπίτι στη Νίκαια;

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 17χρονος μέσα στο σπίτι του στη Νίκαια στα χέρια δύο αδίστακτων ληστών.

Οι ληστές ξυλοκόπησαν και δεν δίστασαν ακόμη και να χαρακώσουν με σουγιά τον 17χρονο προκειμένουν αν τον ληστέψουν.

«Με την κίνηση που έκαναν με το μαχαίρι πίστευα ότι θα με ξεκοίλιαζαν, μπορούσαν να με σκότωναν!», ανέφερε μιλώντας στο STAR.

Ο 17χρονος που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ της άγριας επίθεσης συνεχίζει: «Μου έβγαλε μαχαίρι και μ΄έκοψαν στην κοιλιά. Σκίστηκε η μπλούζα και έτρεχε αίμα».

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο 17χρονος επιστρέφοντας από το σχολείο βρήκε μισάνοικτη την πόρτα του διαμερίσματος του. Ο νεαρός δεν είχε ιδέα τι τον περίμενε…

«Ήταν δύο, κουκούλες, γάντια, ο ένας ήταν στο διάδρομο και ο άλλος στην κουζίνα και έψαχνε τα ντουλάπια. Ο ένας με γρονθοκόπησε τέσσερις φορές σε πρόσωπο και κεφάλι».

Στη συνέχεια οι δύο ληστές τον άφησαν αιμόφυρτο και διέφυγαν, με τον 17χρονο να ενημερώνει τη μητέρα του και να μεταφέρεται για τις πρώτες βοήθειες στο Τζάνειο.

«Οι γιατροί φοβόντουσαν μήπως έχω πάθει διάσειση από τις γροθιές, ενώ μου έκαναν και αντιτετανικό ορό για τον σουγιά, μήπως ήταν σκουριασμένος».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το λάθος που έκανα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Έμαθα αρκετά πράγματα.

Έπρεπε να σκεφτώ πιο καθαρά και να πάρω σωστή απόφαση και να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου και την αστυνομία», ανέφερε επίσης ο 17χρονος που όπως φαίνεται το πάθημά του έγινε μάθημα….

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.