Αλέξανδρος Τανίδης: Η πραγματική αιτία θανάτου, τι έδειξε η νεκροτομή. Ασθένεια, απόρριψη

Τι έδειξε η νεκροτομή για την αιτία θανάτου του Αλέξανδρου Τανίδη; Ποια η σπάνια ασθένεια του και η απόρριψη των γονιών του;

Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός στην αυλή του νοσοκομείου Παπανικολάου ο 17χρονος Αλέξανδρος Τανίδης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Πυλαία Θεσσαλονίκης πριν από 10 ημέρες.

Τι έδειξε η νεκροτομή για την αιτία θανάτου του Αλέξανδρου Τανίδη

Η νεκροτομή του Αλέξανδρου Τανίδη, που ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση, έδειξε οτι ο θάνατος προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Αναμένονται βέβαια και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Η απόρριψη του 17χρονη από τους γονείς του

Ο 17χρονος Αλέξανδρος Τανίδης, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου με εισαγγελική εντολή, όπου είχε μεταφερθεί στις 21 Φεβρουαρίου από το κέντρο φιλοξενίας του ΑΧΕΠΑ.

Ο 17χρονος είχε γνωρίσει την απόρριψη των γονιών του και είχε άλλα τρία αδέρφια.Τα δύο μικρότερα αδέρφια του φιλοξενούνται σε ίδρυμα της Θεσσαλονίκης και η μεγαλύτερη αδερφή του ήταν η μόνη που ενδιαφερόταν για τον Αλέξανδρο.

Η ασθένεια του Αλέξανδρου Τανίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Τανίδης είχε διαγνωστεί με μία ασθένεια που λέγεται παραληρηματική ψύχωση και χαρακτηρίζεται από έμμονες ιδέες και αίσθηση μανίας καταδίωξης.

Λίγες μέρες πριν χαθούν τα ίχνη του ο 17χρονος είχε κάνει στο Facebook μπαράζ σπαρακτικών αναρτήσεων με τα οποία καλούσε σε βοήθεια.

Διαβάστε το σπαρακτικό μήνυμα που είχε στείλει ο Αλέξανδρος Τανίδης στην Αγγελική Νικολούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.