Τραγωδία στο Γύθειο: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος Αρχιμανδρίτης. Πώς βρήκε τραγικό θάνατο [φωτο]

Πού βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος Αρχιμανδρίτης στο Γύθειο;

Τραγικό επίλογο είχαν οι έρευνες εντοπισμού του 63χρονου αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Μπολοβίνου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (19/03) στο Γύθειο.

Όπως αναφέρει το flynews.gr, άντρες του Λιμενικού και των Αρχών εντόπισαν το αυτοκίνητο του 63χρονου κληρικού, χρώματος γκρι σκούρο αναποδογυρισμένο με τον άτυχο αρχιμανδρίτη μέσα σε αυτό, στην παραλία Καμάρες Μάνης.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται δύτης στο σημείο για την ανάσυρσή του.

Υπενθυμίζεται ότι το σήμα του κινητού του αρχιμανδρίτη σταμάτησε να εκπέμπει στις 19:20 το απόγευμα της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες.

Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης μπήκε στο αυτοκίνητό του περίπου στις 19:00 το απόγευμα, την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα και έκτοτε δεν είχει δώσει σημεία ζωής.

Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» στο Γύθειο καταφτάνει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Στο Γύθειο έχει μεταβεί και ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.



Ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπολοβίνος

Ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1955. Χειροτονήθηκε διάκονος στις 3/6/2006 και πρεσβύτερος στις 4/6/2006.

Ιδιαίτερα καλλιεργημένος πνευματικά, ήταν πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1978 και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1989.

Από την ημέρα της χειροτονίας του υπηρετούσε ως εφημέριος ιεροκήρυκας στη Μητρόπολη Μάνης. Είχε αναπτύξει σημαντική ιεροκηρυκτική δραστηριότητα, ασκώντας παράλληλα αφιλοκερδώς την ιατρική ως παιδοψυχολόγος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.