Δημοσκόπηση Rass: Ισχυρό χαστούκι. Ποιος χάνει το έδαφος από τα πόδια του. Γραφήματα

Τι δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Rass, ποιος χάνει το έδαφος από τα πόδια του;

Διψήφια διαφορά φαίνεται πως διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Σε αυτήν φαίνεται να συγκεντρώνει 29,4, έναντι 19,2% του κυβερνώντος κόμματος.

Στην δημοσκόπηση Rass που πραγματοποίησε πανελλαδικά για το κανάλι Action 24, καταγράφεται και πάλι μια μεγάλη διαφορά της ΝΔ.

Η έρευνα δείχνει επίσης πεντακομματική Βουλή, αφού τρίτη δύναμη καταγράφεται το Κίνημα Αλλαγής με 10,2%, ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,2% και πέμπτο είναι το ΚΚΕ με 6,3 %.

Ένωση Κεντρώων και ΑΝΕΛ φαίνεται να είναι κάτω από 3%, με το κόμμα του κ. Λεβέντη να είναι στο 2,7% και του κ. Καμμένου στο 2,5%,

«Άλλο κόμμα» 4,6 % ενώ το 14,2% παρουσιάζεται ως αναποφάσιστο.

Δημοσκόπηση Rass Γραφήματα

«Δυσοίωνες» οι οικονομικές προβλέψεις

Οι πολίτες φαίνονται απαισιόδοξοι σχετικά με το μέλλον της «τσέπης» τους και της κοινωνίας εν γένει, αφού το 75% θεωρεί πως δεν θα σηματοδοτήσει τίποτα θετικό η έξοδος από τα μνημόνια.

Επίσης ο κόσμος δείχνει να μην έχει εμπιστοσύνη στα προγράμματα που έχουν παρουσιάσει οι κ.κ Μητσοτάκης και Τσίπρας για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Σχετικά με το Σκοπιανό, σε μεγάλο ποσοστό οι Έλληνες πολίτες πιστεύουν πως η λύση που θα βρεθεί θα συμφέρει περισσότερο την γείτονα (57,1%) παρά την Ελλάδα (26,9%)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.