Εξελίξεις με δολοφονία 19χρονου, Μαρούσι: Τον μαχαίρωσαν μπροστά στην κοπέλα του στην κοιλιά για να…

Ποιες οι εξελίξεις με την δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι;

Σοκ από την άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι – Τον μαχαίρωσαν θανάσιμα στην κοιλιά – Μπροστά στο έγκλημα ήταν μία φίλη του – Συγκλονίζουν τα όσα κατέθεσε στην Αστυνομία – Το πτώμα του άτυχου νεαρού εντοπίστηκε στην πλατεία Ηρώων – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Με κομμένη την ανάσα το Πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας ενός 19χρονου στο Μαρούσι.

Η φίλη του άτυχου νεαρού, η οποία ήταν μαζί του, κατέθεσε στους αστυμονικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά της, τα ξημερώματα της Κυριακής (18/03/2018), την ώρα που ο φίλος της έπεφτε νεκρός.

Σύμφωνα με το Cnn.gr, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. «Μας πλησίασαν τρία άτομα με κουκούλες.

Ο ένας κρατούσε μαχαίρι. Μας ζήτησαν τα κινητά μας κι ό,τι λεφτά είχαμε μαζί μας. Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτός με το μαχαίρι τον χτύπησε μία φορά στην κοιλιά» ανέφερε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Αυτή την ώρα κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών αναζητά αυτόπτες μάρτυρες ενώ η 18χρονη κοπέλα η οποία βρίσκεται σε ισχυρό σοκ και θα κληθεί να δώσει και πάλι κατάθεση με περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν λίγο πριν ο 19χρονος πέσει νεκρός.

Ληστεία ή ραντεβού με τους δολοφόνους;

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικές πηγές.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο συναγερμός στην Αστυνομία σήμανε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, όταν εντοπίστηκε στην Πλατεία Ηρώων θανάσιμα τραυματισμένος ο άτυχος άνδρας. Το θύμα έφερε τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι. Ο άτυχος 19χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.