Κέρκυρα: Αποκάλυψη σοκ για δολοφόνο πρώην αστυνομικό. Γιατί σκότωσε την 55χρονη γυναίκα του

Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία 55χρονης στην Κέρκυρα από τον αστυνομικό σύζυγό της;

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από την εν ψυχρώ δολοφονία μιας 55χρονης γυναίκας από τον ίδιο της τον άντρα.

Η ζήλια φαίνεται ότι «όπλισε» το χέρι του 60χρονου πρώην αστυνομικού, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (09/03) σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του, με μια κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η 55χρονη ήταν μια γοητευτική γυναίκα, την οποία ο 60χρονος ερωτεύτηκε παράφορα και παντρεύτηκε. Όμως, όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό της περιβάλλον, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη ζήλια που ένιωθε γι’ αυτήν, με τους καυγάδες τους να γίνονται όλο πιο έντονοι και πιο συχνοί.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2005, ο 60χρονος είχε ρίξει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους τη γυναίκα, η οποία σοβαρά τραυματισμένη είχε μεταφερθεί με C-130 στην Αθήνα. Τότε το περιστατικό είχε καλυφθεί ως ατύχημα.

Μετά από ένα νέο διαπληκτισμό, ο πρώην αστυνομικός προχώρησε στη δολοφονία της συζύγου του.

Τα αίτια του εγκληματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, η υπόθεση διερευνάται από την ΕΛΑΣ. Ο θύτης φέρεται να λογόφερε με τη σύζυγό του πριν γίνει το έγκλημα.

Κουβέντα στην κουβέντα, ο συνταξιούχος αστυνομικός όπλισε και εκτέλεσε την 55χρονη γυναίκα του που ήταν μητέρα δύο παιδιών, τα οποία είχε αποκτήσει πριν γνωρίσει τον δράστη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το έγκλημα διαπράχθηκε λίγο πριν τις 08:00 σήμερα, στο Αλευροπάρι της νότιας Κέρκυρας. Ο 60χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος είχε αποστρατευτεί προ πολλών ετών, πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε την 55χρονη σύζυγό του, με την οποία φέρεται να είχε διαπληκτιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αστυνομικός μετά το φονικό φέρεται να είχε προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά η εξονυχιστική αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε στην περιοχή για τον εντοπισμό του, τον αποθάρρυνε και τον οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την πράξη του.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (09-03-2018) το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα ο 62χρονος, σήμερα το πρωί, στ o Δ.Δ Χλωματιανών Κέρκυρας, διαπληκτίστηκε αρχικά με την 56χρονη σύζυγο του στην κατοικία τους και στην συνέχεια την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Ο 62χρονος μετά από λίγη ώρα, παρουσιάστηκε εκούσια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, όπου και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο ο 62χρονος πυροβόλησε την 56χρονη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Ο 62χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.