Σάλος με Έλλη Παπαγγελή: Την έδιωξαν από τη ΝΔ. Ποιους αποκάλεσε Βούλγαρους

Γιατί διέγραψαν την Έλλη Παπαγγελή από τη ΝΔ;

Σάλο που οδήγησε στη διαγραφή της από τη ΝΔ προκάλεσε η Έλλη Παπαγγελή, η οποία σε ανάρτησή της στο instagram χαρακτήρισε «Βούλγαρους» οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των διαμαρτυριών μετά από όσα έγιναν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη με την είσοδο του Ι. Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, προχώρησε σε διαδικτυακό ψήφισμα αναφέροντας πως «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».

Η Έλλη Παπαγγελή «ανέβασε» στις 16 Μαρτίου στο Instagram, μία φωτογραφία από το κείμενο του ψηφίσματος, σχολιάζοντας πως «θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Σήμερα, και μετά το πλήθος αντιδράσεων που ακολούθησαν της ανάρτησης, ανακοινώθηκε από τη ΝΔ απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λ. Αυγενάκη, για τη διαγραφή της Ε. Παπαγγελή.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».

Από την πλευρά της η Ε. Παπαγγελή επανήλθε στο θέμα με ανάρτηση που έκανε στο facebook και στην οποία έκανε λόγο για ένα «χιουμοριστικό post στο instagram» στηλιτεύοντας παράλληλα όσους αντέδρασαν, μιλώντας για παρερμηνεία λέγοντας πως είναι θέμα «παιδείας και κουλτούρας». Αναλυτικά σε ανάρτησή της στο facebook έγραψε:

«ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ:

» Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο.

» Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα ‘βάζει’ με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.

» Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας.

» Την Θεσσαλονίκη την λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

» Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση.

» Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.